آموزش ۳هزار مددجوی روستایی در حوزه کسب و کار

موسوی گفت: بخشی از خدمات حوزه اشتغال، ویژه خانواده های فاقد مهارت اولیه است که برای این منظور آموزش های مهارتی به خانواده‌های تحت پوشش برای ورود آنها به حوزه کسب و کار است.

 سید مصطفی موسوی ازغندی در گفتگو با خبرگزاری شبستان از مشهد، با اشاره به ارائه خدمات اشتغال کمیته امداد امام(ره) در جهت توانمندسازی خانواده های تحت حمایت به ویژه روستاییان، اظهار کرد: روستاییان و عشایر، تولیدکنندگان اصلی محصولات جامعه هستند لذا توانمندسازی این افراد برای کمیته امداد امام (ره) از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و با پیگیری های انجام شده بخش عمده ای از این خدمات در حوزه های روستایی  با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر مسئله تولید و اقتصاد پویا، انجام می شود.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی ره خراسان رضوی گفت: بخشی از خدمات حوزه اشتغال خاص خانواده های فاقد مهارت اولیه است که برای این منظور آموزش های مهارتی به خانواده های تحت پوشش برای ورود آنها به حوزه کسب و کار می باشد و کمیته امداد امام ره در این بخش سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ نفر را آموزش داده که حدود ۶۰ درصد آن خانواده های ساکن در روستا را شامل می شود.  

وی افزود: یکی از خدمت های خاص که به خانواده های روستایی در راستای توانمندسازی ارائه می شود طرح «جهاد روشنایی» با همکاری شرکت برق است که در این طرح خانواده های تحت حمایت به ویژه خانواده های سالمند، با استقرار پنل های خورشیدی، برق تولید و از محل فروش تولید آن به شرکت برق صاحب درآمد می شوند که طی مدت زمانی ۷ ماه گذشته حدود ۲۹۰ مورد پیگیری برای نصب پنل های خورشیدی در محیط های روستایی انجام شده است.  

موسوی با اشاره به تولیدات فرش مددجویان تحت حمایت نیز بیان کرد: در حال حاضر ۸۳۰ کارگاه فعال با ۱۱۰۰ بافنده در این کارگاه‌ها و ۴۰۰ بافنده انفرادی مشغول بافت فرش هستند که طی ۷ ماه گذشته ۶۰۰ تخته فرش به متراژ ۳۵۰۰ متر بافته شده؛ ارزش ریالی فرش های بافته شده بیش از ۲۱۰ میلیارد ریال می باشد که موجب کمک به اقتصاد خانواده و روستاها شده است.  

وی تصریح کرد: در حوزه اشتغال، سیاست کمیته امداد امام ره استفاده از راهبران شغلی به عنوان افراد باتجربه در زنجیره اشتغال می باشد تا افراد در مسیر تولید اشتغال پایدار قرار گرفته و دغدغه و نگرانی از بابت فروش محصول تولید شده نداشته باشند.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی ره خراسان رضوی در خصوص اجرای طرح‌های کارفرمایی گفت: در این طرح افراد دارای مهارت خاص و یا علاقه مند به فعالیت خاص به کارفرمایانی که تمایل به جذب نیرو دارند، معرفی می شوند؛ همچنین پرداخت بخشی از هزینه های بیمه اجتماعی افراد بکارگیری شده، از دیگر مساعدت های کمیته امداد امام ره در راستای اشتغال خانواده ها می باشد.

وی با اینکه تعدادی از روستاییان تحت حمایت در بخش پرورش دام فعال هستند که بخشی از تولید گوشت استان توسط این خانوده ها تامین می شود، گفت: ۷۰ هزار راس دام سبک و سنگین توسط ۵۹۵۷ خانواده روستایی تحت حمایت در سطح استان نگهداری می شوند که طی ۷ ماه گذشته امسال، ۱۶ میلیون لیتر شیر و ۲۴۵۰ تن گوشت در سال کرده اند.


انتهای پیام

کد خبر 1739264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha