پشت پرده غوغاگری ها و دشمنی ها علیه شیعه

وقوع انقلاب اسلامی ایران و جلب توجه جهانیان به کشوری که با دست خالی و تنها با پیروی از سیره ائمه (ع) بر استکبار و استبداد پیروز شدند، قدرت های بزرگ را بر آن داشت با همکاری فرق ضاله شیعه را زیر سوال ببرد.

خبرگزاری شبستان: معاضدت فرقه ضاله وهابیت با شیعیان که با تنگ نظری ها و تعصب های کورکورانه خود بیشترین صدمات را به بدنه اسلام وارد کرده بر کسی پوشیده نیست. اما اینکه چرا این دشمنی ها در دهه های اخیر رشد غیرمتعارفی داشته، مسئله ای است که نمی توان به آسانی از آن گذشت از این رو، واکاوی علل آن ضرورت دارد.

 

پیروزى انقلاب اسلامى یران در سال 1357 جهانیان را متوجه مبانى فکرى این انقلاب ساخت که چگونه جمعیّتى با دست خالى و بدون سلاح، مى‏تواند بر نظام تا دندان مسلّحى چون رژیم طاغوت پهلوى، پیروز شود و حکومتى بر اساس کتاب خدا و سنت پیامبر (ص) و روش اهل بیت علیهم السلام به پا سازد و با تمام دشمنى‏هایى که با آن شده و مى‏شود، همچنان سرپا بایستد، و به خواست خدا همچنیان روى پا خواهد ایستاد.

این رخداد سبب شد تا اندیشمندان جهان و نویسندگان و پژوهشگران، به فکر شناخت مکتب اهل بیت علیهم السلام برآیند و واقعیت را از نزدیک لمس کنند؛ اهل بیتى که در قرآن از آن‏ها ستایش شده و براى آن‏ها حقوق ویژه‏اى معین گردیده است.

 

فرق انحرافی دستمایه استکبار
رویکرد جهانیان به‏شناخت این مکتب، مایه هراس قدرت‏هاى بزرگ و صهیونیست‏ها، در رأس آنان آمریکا و هم‏پیمانان آنان گردیده و از آن به وحشت افتادند و از ترس این که مبادا این فکر و اندیشه بلند در منطقه گسترش یابد و در نتیجه حکومت‏هاى دست نشانده آنان را متزلزل سازد؛ دست به دامن فرقه‏هاى ساختگى و مذاهب گمنام و اقلیت‏هاى فکرى و مذهبى شدند تا از این طریق بتوانند چهره مکتب اهل بیت علیهم السلام را مخدوش سازند و مانع از نشر افکار آزادخواهانه آن گردند.


در میان این مذاهب ساختگى، وهابیت و بهائیت نقش عمده‏اى را ایفا کردند. وهابیت نام اسلام را بر خود داشت و از نظر قدرت مالى و دیگر امکانات نیز مى‏توانست در این مورد کارساز باشد؛ لذا پس از انقلاب اسلامى، کارگزاران این آیین استعمار ساخته، در مورد تشیع به نشر کتاب‏ها و مقاله‏هاى فراوان و مصاحبه‏ها و برنامه‏هاى تلویزیونى پرداختند که هدف از آن، ارائه تصویر غیرمنطقى و غیر قابل قبول از تشیع بود.


دشمنان اهل بیت علیهم السلام در این مورد به حدّى سرمایه‏گذارى کرده‏اند که در تاریخ مذاهب بى سابقه است. تنها از کتاب «الشیعه والتصحیح»، هشت میلیون نسخه در خارطوم، پایتخت سودان و دو میلیون نسخه در دیگر نقاط آن کشور چاپ و توزیع کرده‏اند؛ کشورى که گناه اصلى آنان علاقه راسخ نسبت به اهل بیت پیغمبر و شعار آنان حبّ این خاندان است.


و مکروا و مکر الله...

کسانى که این مسائل را پیگیرى مى‏کنند، مى‏گویند: حدود 40 هزار سایت اینترنتى به تبلیغ وهابیت مشغول است و تاکنون در جهان 10 هزار عنوان کتاب و جزوه بر ضدّ شیعه منتشر شده است که شمارگان برخى از آن‏ها میلیونى بوده است، لیکن اینان از تمام این تلاش‏ها ترفى نبسته و به گفته ضرب المثل «از قضا سرکنگبین صفرا فزود»، همین موج گسترده بر ضدّ تشیع، گروهى از اندیشمندان روشن ضمیر و واقع‏گرا را به این فکر واداشت که از نزدیک با این مکتب آشنا شوند و به این فکر بیفتند که این‏همه هیاهو بر ضدّ این مکتب چرا و براى چیست؟


گروهى نیز از نزدیک با علما و دانشمندان شیعه تماس گرفته، حقیقت را جویا شدند و سرانجام به دروغ پردازى‏هاى آنان پى برده و مى‏برند.
دستگاه پاپ نیز پیوسته کوشیده است چهره نامطلوبى از اسلام ترسیم کند و در این مورد، لشکرى را به عناوین گوناگون به استخدام درآورده است. امّا همین تبلیغات سوء، نتیجه معکوس داده و موج اسلام‏گرایى، اروپا و آمریکا را فرا گرفته است.
پایان پیام /

 

کد خبر 174525

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha