جزئیات سومین نمایشگاه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران

مقیسه ضمن تشریح جزئیات سومین نمایشگاه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران از برگزاری سومین نمایشگاه ملی (رصتا) از ۲۶ تا ۲۹ شهریور در مصلی امام خمینی خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان،« حسین مقیسه»، رییس سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) امروز (یکشنبه، ۲۱ مرداد ماه) در نشست خبری این نمایشگاه  که در این سازمان برگزار شد ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: امروز روز حمایت از صنایع کوچک است و یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه هم حمایت از صنایع کوچک می باشد. سومین نمایشگاه ملی (رصتا) از ۲۶ تا ۲۹ شهریور در مصلی امام خمینی برگزار می شود. یک افتتاحیه ای خواهد داشت که ساعت ۱۰ صبح ۲۶ شهریور برگزار می شود و اختتامیه آن نیز ۲۹ شهریور برگزار می شود. ضمن اینکه از برگزیدگان این دوره از نمایشگاه نیز تقدیر به عمل می آید.

وی اظهار کرد: برای ثبت نام و حضور در این نمایشگاه به سایت ساترا مراجعه کنید و طبق روال سال های قبل در خدمت شرکت کنندگان است؛ ضمن اینکه از همین امروز از همه صنایع مرتبط و شرکت های وابسته به این صنعت دعوت می کنیم که در این نمایشگاه شرکت نمایند.

وی با اشاره به اهداف سومین نمایشگاه ملی رصتا اظهار کرد: ایجاد همگرایی و هم افزایی بین فعالان و ذی نفعان و حمایت کنندگان سکوهای صوت و تصویر فراگیر، حمایت های مادی و معنوی از سکوهای صوت و تصویر فراگیر، ایجاد فرصت برای توسعه سکوهای صوت و تصویر و صنایع کوچک، برقراری امکان ارتباط مستقیم کاربران و مخاطبان با مسئولان رسانه ها، جلب حمایت های دولتی و رسانه ملی از سکوها، ارتباط با متخصصان حوزه و رسانه و شناسایی ظرفیت های بالفعل و بالقوه از جمله اهداف این نمایشگاه است.

مقیسه، همچنین انتقال تجربه، شبکه سازی، استفاده متخصصان علوم انسانی و اهالی فرهنگ و هنر، اطلاع رسانی از آخرین دستاوردهای رسانه، جریان سازی و بسترسازی برای تولید و محتوای سالم، مفید و ایمن بودن، ایجاد فضای تاثیرگذار رسانه ای بین تولیدکنندگان و توزیع کنندگان خدمات و محتوای رسانه ای جهت ارتقای کیفی را نیز از دیگر اهداف این نمایشگاه برشمرد.

وی با بیان اینکه یکی از بخش های مهم نمایشگاه غرفه های خود نمایشگاه ساترا می باشد، تصریح کرد: این نمایشگاه خود از چندین غرفه و سکوهای دارای مجوز تشکیل شده است؛ شرط ما برای آن، فعال بودن است.تعداد اصلی نمایشگاه را نیز همین بخش در بر می گیرد ضمن اینکه مجامع صنفی نیز در این نمایشگاه غرفه دارند.

مقیسه در ادامه تصریح کرد: شرکت های مرتبط با این صنعت که کسب و کار مرتبط با این صنعت به شمار می آیند نیز دعوت شدند و بخش هایی از سازمان صدا و سیما نیز در این نمایشگاه حضور دارند البته نهادهای مرتبط ما بخش هایی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات دعوت می شوند و در کنار همه اینها خود ساترا نیز نمایشگاهی خواهد داشت و اقدامات و برنامه های خود را در آنجا اعلام و نظرسنجی خواهد نمود و و با بدنه صنعت به صورت جمعی تعامل می کند.

وی با بیان اینکه در ساترا یک مرکز نوآوری و خدمات رسانه (اومیک) داریم، افزود: این مرکز نیز در نمایشگاه شرکت می کند و وظیفه آنها خدمات رسانی به سکوها می باشد که در این مرکز جمع شدند.

رییس سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با اشاره به برگزاری نشست هایی در این نمایشگاه اظهار کرد: برخی از این نشست ها به مجامع صنفی مرتبط است. همچنین نشست های کاربردی نیز برای بازدیدکنندگان و مردم در نظر گرفته شده است؛ ضمن اینکه نشست هایی نیز توسط همکاران ساترا برگزار خواهد شد و سازمان صدا و سیما نیز برگزاری بخشی از این نشست ها را بر عهده دارد و درخصوص شورای راهبردی هوش مصنوعی نشست‌هایی برگزار خواهند کرد.

وی با اشاره به جشنواره برگزیدگان خاطرنشان کرد: در این جشنواره در موضوعات مختلف داوری می شود. از بهترین غرفه تشکیل شده در نمایشگاه تا سکویی که  بالاترین رتبه در نظام رتبه بندی ساترا را داشته باشد. نتایج نیز در روز اختتامیه اعلام خواهد شد. اختتامیه و افتتاحیه نیز طبق روال سال های گذشته برگزار می شود.

وی اظهار کرد: امسال کار جدیدی که انجام می‌شود اکران برخی از آثار تولید شده توسط سکوها و با آثار هنوز به انتشار نرسیده عوامل تولید  می باشد که اکران می شود که اگرچه عنوان آثاری که اکران می شود هنوز مشخص نشده است. یک تعدادی رویداد داریم که مجوز های جدید به آنها اعطا می شود و یا سکوها ارتقا داده می شوند.

مقیسه بیان کرد: اکران برخی آثار و سریال‌های تولید شده توسط سکوهای صوت و تصویر فراگیر یکی از بخش‌های جدید نمایشگاه است. ممکن است برخی محتواهای جدید نمایش‌داده نشده را اکران کنیم‌. سکانس‌های ویژه کل یک سریال هم شاید اکران شود که اکران بلندتری از تیزر محسوب می‌شود. احتمالا این اکران با حضور هنرمندان مرتبط خواهد بود.

وی با بیان اینکه تعدادی از هنرمندان برای شرکت در نمایشگاه دعوت شدند افزود: احتمالا قسمتی از اکران برنامه ها همزمان با حضور عوامل اثر خواهد بود. در غرفه مجامع صنفی مربوطه مانند کانون تهیه کنندگان نیز از هنرمندان دعوت می شود.

مقیسه با اشاره به دستاوردهای نمایشگاه قبل گفت: قسمت زیادی از تصمیمات ساترا نتیجه گفتگوها و تعاملاتی بود که در همین نمایشگاه رخ می دهد. برنامه های خود را که با چکش کاری به دست آمده است، یک بخش از دستاورد است. قسمت دیگر آشنایی فعالان با خودشان است که از شهرهای  مختلف به این نمایشگاه می ایند و سکو دارند.

وی با اشاره به دلیل سانسور نشدن برخی برنامه‌ها مثل جوکر افزود: ساترا بیش از فرآیندهای نظارت، تنظیم‌گری را انجام می‌دهد. حرکت‌های نمایشی شاید بعد رسانه‌ای داشته باشد، ولی توسعه پایدار این است که تولید محتوای سالم مزیت بازار شود.

مقیسه با بیان اینکه ساترا به عنوان یک تنظیم‌گر دارد فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: تنظیم‌گری فقط نظارت نیست. این که ما الان یک فرد متخلف را از زندگی ساقط کنیم اوج اقتدار است؟ بستن فلان سکو مشکل رسانه کشور را حل نمی‌کند. ما دنبال سازندگی پایدار هستیم. بالا رفتن سواد رسانه‌ای مردم هم بخشی از این بازار پایدار است. اگر کسی این موضوع را نپذیرد باید فقط صداوسیما نگاه کند. ویژگی فضای مجازی این است که همه محتواها ممیزی پیشینی ندارند.

رییس سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با اشاره به غیبت برخی سکوها در نمایشگاه بیان کرد: کسانی که می‌خواهند شرکت کنند باید امتیاز حداقلی را داشته باشند. خیلی از سکوها نیازی به حضور در نمایشگاه را ندارند و شهرت کافی دارند. همه دعوت می‌شوند؛ حضور در نمایشگاه اجباری نیست و یک فرصت است.

کد خبر 1776664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha