نهاد کمیته امداد استان اردبیل 16 اولویت پژوهشی دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه نهاد کمیته امداد استان اردبیل 16 اولویت پژوهشی دارد، گفت: این اولویت ها در زمینه های اقتصادی و آسیب های اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، بهروز زلالی مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل عصر امروز( 25 آذر) در همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش در نشست با متولیان این حوزه در کمیته امداد اردبیل، اظهار داشت: کمیته امداد تاکنون در این حوزه موفق عمل کرده است به طوری که در سال گذشته 40 مقاله و پژوهش در زمینه‌ اصلاح الگوی مصرف، سبک زندگی و... توسط مددجویان تحت حمایت تهیه و تدوین شده بود که در همایشی نفرات برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.


مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل افزود: از ابتدای امسال تاکنون 16 مورد اولویت پژوهش در زمینه‌های اقتصاد مقاومتی، آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر، تأثیر اعتیاد بر خانواده‌های تحت حمایت، سبک زندگی اسلامی و ایرانی و... در دستور کار این نهاد قرارگرفته است که امیدواریم به نحو مطلوب انجام شود.


زلالی با اعلام اینکه پژوهش و تحقیق در زمینه‌ اقتصاد مقاومتی باید در اولویت پژوهشگران مددجو قرار گیرد، عنوان کرد: یکی از اولویت های کمیته امداد استان خودکفایی خانواده های نیازمند و وارد کردن آنها به چرخه اشتغال است و آگاهی در این خصوص می تواند نقش بسزایی در تحقق این سیاست ایفا کند.


این مقام مسئول احصاء نیازهای خانوارهای نیازمند و رفع مشکلات آنها را اولویت این نهاد بیان کرد و گفت: تحقیقات و پژوهش‌های انجام شده در استان می‌تواند در پیشبرد اهداف عالی و مقدس این نهاد به منظور ریشه‌کنی فقر و محرومیت‌زدایی از منطقه تأثیرات بسزایی را به همراه داشته باشد.


مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان این مطلب که در سال‌جاری با توجه منویات مقام معظم رهبری در مورد جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی، اولویت فعالیت‌های پژوهشی به این موضوعات اختصاص یافته است، تصریح کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری چراغ راه موفقیت ما در همه عرصه ها است و لازم که با توجه به این اصول در جهت تحقق آنها نهایت تلاش خود را انجام دهیم.


زلالی در پایان سخنان خود پژوهش را لازمه توسعه پایدار یک ملت عنوان کرد و خاطر نشان کرد: لازم به ذکر است که محققان و پژوهشگران استان در قالب موضوعات مختلف از جمله بروز آسیب‌های اجتماعی بر خانواده‌های تحت پوشش پژوهش‌هایی را انجام داده‌اند ولی این مهم کافی به نظر نمی اید و این تحقیقات باید افزایش یابد.


پایان پیام/

 

کد خبر 324088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha