به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، سعید ستاری، معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، امروز(24ارذیبهشت) در سفر به شهرکرد و بازدید از پایگاه های نیکوکاری افزود: تاکنون یک هزار مرکز نیکوکاری در تمامی استان ها راه اندازی شده و تا پایان امسال هم هزار مرکز نیکوکاری دیگر به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه برای سال 94 هم ایجاد 2 هزار مرکز نیکوکاری در دستور کار است، افزود: آثار و برکات اجرای این طرح مسجد محوری منجر به ایجاد مراکز نیکوکاری در قالب شبکه اجتماعی و مردمی نیکوکاری شده است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور، عنوان کرد: مراکز نیکوکاری با همکاری هیات امنای مساجد و معتمدان محلی برای توسعه برنامه های این نهاد در زمینه مشارکت های مردمی ایجاد می شود.
وی خاطر نشان کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه تمام مساجد جامع کشور که دارای امکانات لازم برای اجرای این طرح هستند، به عنوان مرکز نیکوکاری تبدیل و مشکلات مردم در همان محل زندگیشان برطرف خواهد شد.
وی تقویت کارکرد اجتماعی مساجد، شناسایی نیازمندان واقعی محله و ارائه خدمت به آنان در محل سکونت، ترویج سنت های حسنه اسلامی و توسعه مشارکت های مردمی، تامین عدالت و رضایت اجتماعی، گسترش ارتباطات بین مردم در محله، بهره گیری از حضور و تخصص مردم در عرصه خدمت رسانی به محرومان، تقویت همبستگی اجتماعی و همدردی عمومی را بخشی از اهداف ایجاد مراکز نیکوکاری محله است.
ستاری، اضافه کرد: چهارمحال وبختیاری با ایجاد36 مرکز نیکوکاری رتبه نخست کشور را کسب و پس از آن استان های خراسان شمالی، اردبیل و استان مرکزی در استقرار مراکز نیکوکاری موفق عمل کرده اند.
وی یاد آور شد: چهارمحال وبختیاری در بخش توسعه مشارکت های مردمی و توانمند سازی مددجویان نیز طرح های جدید و موفقی اجرا کرده است که می تواند برای دیگر استان ها الگو باشد.
پایان پیام/
نظر شما