طرح اوقات فراغت با عنوان «آسمانی‌ها» دراستان سمنان اجرا می شود

خبرگزاری شبستان:مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان سمنان از اجرای طرح اوقات فراغت با عنوان «آسمانی‌ها» در این استان خبر داد و گفت: این طرح تابستان امسال با محوریت فعالیت‌های قرآنی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت‌الاسلام محمدرضا حدادیان، در نشست ستاد اوقات فراغت استان سمنان، گفت: طرح «آسمانی‌ها» به‌منظور غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان عضو کانون‌های تابستان امسال برگزار می‌شود.


وی با اشاره به اینکه این طرح همزمان با ایام ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود، افزود: ویژه‌برنامه‌های این طرح با محوریت فعالیت‌های قرآنی، دینی و توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص «فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی» برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام حدادیان با اشاره به اینکه در حال حاضر 200 کانون مسجد در استان سمنان فعالیت دارند، بیان کرد: تشکیل دوره‌های آموزشی، برگزاری اردوهای فرهنگی و ورزشی، برپایی کلاس‌های قرائت و حفظ قرآن‌ کریم و برگزاری مسابقات مختلف میان اعضای این کانون‌ها از جمله برنامه‌های طرح اوقات فراغت «آسمانی‌ها» است.


وی با اشاره به نقش کانون های مساجد در اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و مبارزه با تهاجم فرهنگی، یادآور شد خانواده باید در ایام تابستان آگاهانه و با شناخت بهتر نسبت به اوقات فراغت فرزندان خود برنامه‌ریزی مناسب تری داشته باشند تا جوانان در برابر انواع آسیب و تهاجمات فرهنگی مصون بمانند.


حدادیان افزود: استقبال مردم از آموزش در مساجد قابل توجه است و والدین از حضور فرزندان خود در مساجد احساس آرامش می کنند و از این حیث مسجد مکان بسیار مناسبی جهت ترویج آموزه های دینی به نسل جوان و نوجوان است.


دبیر ستاد اوقات فراغت کانون مساجد استان سمنان نیز در این نشست گفت: ثبت نام کلاس های طرح اوقات فراغت کانون های مساجد استان از سی ویکم اردیبهشت ماه امسال آغاز و تا قبل از شروع کلاسها ادامه دارد.


رحمان شاهی افزود: برگزاری کلاس های قرآن و احکام در تمامی کانون ها برگزار می شود و بقیه کلاس ها نیز بنابر تعداد متقاضیان آن رشته برگزار می شود.


وی افتتاحیه رسمی برنامه های اوقات فراغت از 19 خرداد همزمان با ولادت حضرت علی اکبر(ع) تا 23 خرداد اعلام کرد.


شاهی به نقش مساجد در جامعه اشاره کرد و افزود: این کانون‌ها به عنوان یکی از مهم ترین پایگاه های دینی و فرهنگی در جامعه، در ایجاد بصیرت افزایی نقش بسزایی دارند.


کارشناس امور فرهنگی دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان تاکید بر غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و نقش موثر کانون های فرهنگی هنری مساجد در این راستا افزود: کانون های مساجد محل هایی صرفا برای نماز، دعا و قرآن نیست بلکه با برنامه ریزی مناسب باید با استفاده از امکانات و بهره گیری از روش های نوین برای غنی سازی برنامه ها تلاش کنند.


شاهی ادامه داد: کانون‌های مساجد دارای ظرفیت‌ و پتانسیل بالایی هستند و این ظرفیت‌ها باید به عنوان نکته‌ای مثبت مد نظر قرار گرفته و از آنها به خوبی استفاده شود.


وی با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های کانون‌های مساجد برای پیشبرد اهداف فرهنگی استفاده کرد، گفت: ما باید از ظرفیت‌ بالای کانون‌ها و همچنین شهرستان در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی خود استفاده کنیم و تلاش کنیم در زمینه اوقات فراغت نیز حضور جدی داشته باشیم.


شاهی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه های ارزیابی از برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد، خواستار فعالیت تیمی از اعضای ستاد اوقات فراغت در استان سمنان با همکاری برخی از مدیران مسئول موفق در امر اوقات فراغت جهت ارزیابی حین اجرا این کلاس ها شد.


مسئول کانون تخصصیit رهپویان وصال مسجد بقیه الله (عج) سمنان نیز دراین نشست به ظرفیت وپتانسیل های کانون های مساجد اشاره داشت.


امیر نجم گفت: باید در راستای تحقق منویات رهبری به ویژه در حوزه احیا و پیشرفت فرهنگ گام اساسی برداریم.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه در ماه های آتی ایام تعطیل مدارس و دانشگاه ها را پیش رو داریم از این رو باید برنامه های اوقات فراغت به گونه ای باشد که بتوان در انتهای کار، نخبه ها را شناسایی کرد و در آینده بتوان به صورت تخصصی و کارآمد بر روی اینها برنامه ریزی کرده و از این نیروها به خوبی استفاده کرد.


نجم تصریح کرد:آنچه باید مورد توجه مدیران کانون های مساجد باشد این است که نباید کانون ها به صورت جزیزه ای و جداگانه برنامه های خود را اجرا کنند بلکه باید برنامه ها به صورت یکپارچه و با اهداف و موضوعات مشخص انجام شود.


نماینده کانون تخصصی نظارت وارزشیابی محمد رسول الله مسجد الزهرا نیز دراین نشست اظهار کرد: باید برنامه های اوقات فراغت متناسب با موقعیت جغرافیایی کانون ها برنامه ریزی شود و در واقع بر اساس نیاز مخاطبان هر کانون پیش رفت.


مسعود تبریزی عنوان کرد: همچنین لازم است اهداف در اجرای برنامه ها از سوی دبیرخانه و کانون ها مشخص شود.


وی با بیان اینکه برنامه های فراغتی باید منطبق با نیاز نوجوانان و جوانان باشد، گفت: مطالب مطروحه از سوی مربی باید متناسب با درک و فهم متربی باشد تا علاقه مندی و رضایت از برنامه های فراغتی مسجد حاصل شود.


تبریزی خواستار بالا بردن کیفیت برنامه های اوقات فراغت شد و گفت: شعار سالجاری عرصه فرهنگ را بسیار حساس و تاثیرگذار کرده و باید از همه ظرفیت های به وجود آمده استفاده کنیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 369118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha