اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان گیلانی در 30 پایگاه

خبرگزاری شبستان: رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گیلان از اجرای طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی همزمان با سراسر کشور از 24 خرداد در 30 پایگاه سنجش سلامت استان خبر داد.

سلیمان کابینی مقدم، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گیلان با بیان اینکه توجه کامل به سلامت جسمانی و روانی و تفاوت‌های فردی دانش آموزان از ویژگی‌های یک نظام تعلیم و تربیت صحیح  است به خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان گفت: اجرای طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی در استان در راستای تحقق بهبود فرآیند آموزش و پرورش همزمان با سراسر کشور از 24 خرداد آغاز می‌شود.

 

وی ادامه داد: تشخیص و شناسایی به موقع و جامع کودکان دچار آسیب‌های جسمی و روانی، پیشگیری از افت تحصیلی، جایگزینی صحیح و دقیق کودکان در نظام آموزشی کشور از اهداف اجرای طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان است.

 

کابینی مقدم افزود: برنامه ریزی برای اجرای طرح‌های مختلف پیشگیری از بروز معلولیت‌ها در سطح کشور و ارائه خدمات متناسب آموزشی و توانبخشی به دانش آموزان از دیگر اهداف این طرح است.

 

وی با تصریح اینکه طرح مذکور از 24 خرداد آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد، اذعان کرد: 30 پایگاه سنجش در سراسر استان از شنبه(24 خرداد) فعالیت خود را آغاز می‌کنند که از این تعداد 6 پایگاه در شهرستان رشت .

 

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گیلان با بیان اینکه در این طرح کودکان واجب التعلیم پیش از ورود به دبستان و با استفاده از تجهیزات و امکانات تخصصی و نظر افراد متخصص تحت آزمایش و سنجش بینایی، شنوایی، هوش قرار می‌گیرند، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده کودکان کلاس اولی مشمول این طرح شده و باید قبل از آغاز سال تحصیلی جدید و در موعد مقرر با مراجعه به پایگاه‌های سنجش تحت ارزیابی‌های مورد نظر قرار گیرند.

 

کابینی مقدم با اشاره به اینکه ارزیابی‌ها در دو مرحله انجام می‌شود، اذعان کرد: ارزیابی‌های اولیه شامل ارزیابی‌های بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی، ویژگی‌های رفتاری و معاینات پزشکی و بهداشتی بوده و ارزیابی‌های تخصصی در مواردی که نیاز به ارزیابی‌های خاص داشته باشند، نوآموزان به مراکز تخصصی تحت پوشش ارجاع داده ومورد ارزیابی تخصصی قرار می‌گیرند.

 

وی با تصریح اینکه حدود 70 درصد موفقیت دانش آموزان در هر پایه تحصیلی منوط به آمادگی‌های شناختی و سلامت جسمانی و روانی آنان است، خاطرنشان کرد: چنانچه دانش آموزان از آمادگی کافی برخوردار نباشد و به موقع شناسایی نشوند موجب عدم موفقیت تحصیلی آنها و در نتیجه به هدر رفتن سرمایه‌های مالی و انسانی( آموزشی) خواهد شد.

  

پایان پیام/

کد خبر 373897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha