دکتر بهروز رفیعی، سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به راه اندازی کد اختصاصی موبایل پیمنت سامانه پیامکی کمک های مردمی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: این سامانه پیامکی به منظور راحتی خیرین و نیکوکاران در کمک رسانی به نیازمندان راه اندازی شده است.
وی افزود: مردم و خیرین عزیز می توانند با شماره گیری *733*4*1400113#کمک های خود را نسبت به انجام فعالیت های عام المنفعه بهزیستی واریز کنند.
دکتر رفیعی با اشاره به اینکه این سامانه پیامکی به عنوان یکی از خدمات نوین مشارکت های مردمی بهزیستی است، ادامه داد: راه اندازی این سامانه پیامکی در ماه مبارک رمضان که همواره یکی از مقاطع طلایی مشارکت و کمک های مردمی مطرح است می تواند ضمن آسان سازی مسیر مشارکت مردم، نتایج مطلوبی را نیز به همراه داشته باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: خیرین و نیکوکاران و مردم عزیز می توانند با شماره گیری این عداد بهزیستی را در خدمات رسانی به جامعه هدف یاری رسانند.
تشخیص زود هنگام، کلید درمان ناشنوایی
سرپرست بهزیستی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به بهره برداری از دستگاه شنوایی سنجی میلاجرد اشاره کرد و گفت: همزمان با هفته بهزیستی بهرهبرداری از دستگاه شنوایی سنجی غیر دولتی شهر میلاجرد آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه این دستگاه شنوایی سنج با هدف کاهش معلولیت در شهر میلاجرد راهاندازی شده است، ادامه داد: با راهاندازی این دستگاه تمام نوزادان از بدو تولد تا سه ماهگی مورد سنجش شنوایی قرار گرفته تا از سلامت شنوایی آنها اطمینان حاصل شود.
رفیعی با بیان اینکه مشکلات شنوایی در صورت شناسایی زودهنگام قابل درمان و پیشگیری است، اظهار کرد: پژوهشها نشان داده است اگر کم شنوایی یا ناشنوایی در سنین پایین، یعنی کمتر از شش ماهگی تشخیص داده شود، قابلیتها و تواناییهای فرد در یادگیری زبان و گفتار تقریبا شبیه کودکان عادی خواهد بود.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه کلید درمان مناسب ناشنوایی، تشخیص زود هنگام آن است، گفت: در حال حاضر به استثنای شهر خنداب تمام شهرهای استان به دستگاه شنوایی سنج مجهز هستند.
گفتنی است، دستگاه شنوایی سنج میلاجرد با اعتباری بالغ بر 22 میلیون و 500 هزار تومان خریداری و نصب شده است.
پایان پیام/
نظر شما