به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آيت الله حسن عالمي، رئيس ستاد زکات کشور ظهر امروز (18 شهریور) در نشست ستاد زکات استان کهگیلویه و بویراحمد که در محل کميته امداد استان برگزار شد، گفت: چنان که در قانون آمده و تکليف آن از سوي مقام معظم رهبري مشخص شده تنها نهادي که مي تواند زکات اموال را دريافت کند، کميته امداد است.
آيت الله عالمي افزود: در سال جاري از سوي دفتر مقام معظم رهبري اين گونه پيش بيني شد که براي دريافت زکات فطريه علاوه بر کميته امداد، بهزيستي هم به دليل داشتن مددجويان محروم و بي بضاعت مي تواند اقدام به دريافت زکات فطريه کند.
وی به اهميت زکات و پرداخت و دريافت آن در جامعه اسلامي اشاره و اظهار داشت: پرداخت کننده زکات براي قشر محروم جامعه نياز مادي و براي سرمايه دار نياز معنوي را برآورده مي کند، يعني پرداخت کننده داراي اجر معنوي و دريافت کننده آن صاحب پاداش دنيوي مي شود.
این مسئول کشوری پرداخت زکات را حتي به غير مسلمان نيازمند جامعه اسلامي لازم دانست و گفت: پيامبر اکرم(ص) زکات را از غير مسلمان مستأصل دريغ نفرمودند چه رسد به اين که بايد زکات را به مسلمان مؤمن آبرودار و باحيا اما تنگ دست پرداخت کنيم.
وي با بيان اين که پرداخت زکات آثار سوء منکرات را پاک مي کند، گفت: جامعه اي که تمام نيازهاي افرادش برآورده شود، جامعه اي رو به خير است و خداوند اين را به عهده زکات قرار داده و ما بايد زکات بپردازيم تا اين مهم در جامعه به واقعيت تبديل شود.
رئيس ستاد زکات کشور روند پرداخت زکات طي هشت تا 9 سال گذشته در کشور را خوب ارزيابي کرد و گفت: هر سال 2 برابر سال قبل زکات دريافت مي شود.
آيت الله عالمي زکات را براي هشت مصرف ذکر کرد و گفت: اولين مصرف آن براي پرداخت به فقرا بوده و هشتمين آن براي مصرف کارهاي خير عمومي از جمله ساختن راه، پل، مسجد و مدرسه است.
پایان پیام/
نظر شما