به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، محمدرضا حبیبی، رئیس کل دادگستری استان یزد امروز ( 12 بهمن) ضمن تشریح طرح هر مسجد یک حقوقدان در جمع روحانیون منتخب استان یزد گفت: مخاطبین تربیون های روحانیت در مساجد از جمع متنوعی از حیث سن ، جنس ، شغل و پایگاه اجتماعی تشکیل می شود که می توان متناسب با هر سن و قشر مطالب ویژه و کاربردی آماده کرد.
وی ارتباط مستمر و موثر روحانیت را با دستگاه قضایی خواستار شد و بیان داشت : با کسب اطلاع روحانیون از جامعه و معضلات و مشکلات و جرائم استان می توان از تربیون مساجد به عنوان یک مرکز آموزش و ارائه هشدار به خانواده ها استفاده برد.
این مقام قضایی خاطرنشان کرد : مردم استان یزد ارتباط تنگاتنگی با مساجد و منابر دارند و باید از این ظرفیت در جهت پیشبرد اهداف پیشگیرانه نهایت بهره را گرفت.
رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به تأثیر به سزای اقدامات پیشگیرانه اذعان داشت : با تلاش های معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ، هرچند آمار طلاق کنترل شده و به نسبت جمعیت در مقایسه با سایر استان ها در هر ردیف بیست و پنجم قرار داریم اما در مقابل تعداد از ازدواج ها نیز کم است و این امر زیبنده دارالعباده نیست.
وی بیان کرد: ترغیب جوانان به ازدواج وظیفه و رسالتی است که برعهده روحانیت است و باید نسبت به این مسئله اقدام کنند.
حبیبی حفظ ارزش ها و ارتباط با معنویات را عامل کاهش آسیب ها در جامعه ذکر کرد و بیان داشت ترویج ارزش های دینی و مذهبی و حرکت جامعه به سمت تعالی معنوی رسالتی است که باید به آن اهتمام داشت.
وی با معرفی مسجد به عنوان یک پایگاه مردمی در محلات بیان کرد: باید مسجد را با برنامه ریزی و انجام یکسری امور برای نسل جوان جذاب کرد تا میل به فعالیت های گروهی و مذهبی بیشتر شده و بتوان از این ظرفیت در جهت تعالی جامعه بهره گرفت.
لازم به ذکر است این جلسه به همت سازمان بسیج حقوقدانان استان یزد و به میزبانی ستاد اقامه نماز استان برگزار و در این جلسه تعدای از روحانیون حاضر نیز دغدغه های خود را پیرامون مسائل فرهنگی جامعه بیان داشتند.
نظر شما