قاسمی زاده، کارشناس مسئول فرهنگی دانشگاه تربیت معلم در نشست تخصصی "نقد فیلم های هالیوود" رویکرد دینی را خطرناک ترین نوع تولیدات آخرالزمانی خواند و گفت: این نوع تولیدات مبلغان دینی را ضدبشر معرفی می کند که از نمونه های آن می توان به مجموعه 7 تایی "طالع نحس"، "من رباط هستم" و "من افسانه هستم" اشاره کرد.
وی با بیان این مطلب که این نوع تولیدات آخرالزمانی به شدت نمادهای دینی را تخریب می کند، اظهار کرد: المان های مذهبی بکار رفته در این نوع از تولیدات القاگر خشونت است و می کوشد تا سلطه آخرالزمانی را بر افکار جهانیان متناسب با نگاه خود ایجاد کند.
قاسمی زاده تولیدات دینی آخرالزمانی را نیازمند 4 رکن اساسی دانست و تصریح کرد: معرفی برنامه برای آخرالزمان، معرفی منجی، مکان حکومت و زمان 4 رکنی است که در این تولیدات با برنامه ریزی های قبلی نمایش داده می شود.
کارشناس مسئول فرهنگی دانشگاه تربیت معلم ادامه داد: منطقه مکانی این تولیدات به خاورمیانه معطوف است چراکه به لحاظ فرهنگی مرکز پیدایی نخستین و بزرگترین تمدن ها ی بشری بوده است، از جهت مذهبی محل به رسالت رسیدن انبیای الهی و دفن بسیاری از آنها است و به لحاظ سیاسی این منطقه نقطه اتصال سه قاره جهان و به عبارتی قلب زمین است.
وی تسلط بر خاورمیانه را زمینه ساز تسلط بر کل دنیا دانست و عنوان کرد: 70 درصد ذخایر نفتی جهان نیز در منطقه خاورمیانه وجود دارد که این مهم نیز به لحاظ اقتصادی به تلاش غرب برای سلطه بر این منطقه شدت بیشتری می بخشد.
قاسمی زاده با بیان این مطلب که زمان های مطرح شده برای آخرالزمان به هیچ وجه سندیت ندارد، ابراز کرد: پس چرا علی رغم تاکیدات صورت گرفته غرب می کوشد سال های مختلفی را به عنوان آخرالزمان معرفی کند؟ پاسخ این سوال ریشه در دو اصل دارد، نخست به تلاش برای بی انگیزه کردن مردم بازمی گردد، چون با هر بار به وقوع نپیوستن ظهور منجی، باور به این آموزه در عده ای تضعیف می شود.
وی ادامه داد: دلیل دیگر تعیین زمان ظهور منجی ریشه در تلاش آمریکا برای قیم نشان دادن خود در جهان دارد و درصدد است تا در اختیار داشتن سلاح های هسته ای آمریکا را برای حفاظت از انسان ها منطقی جلوه دهد.
قاسمی زاده با بیان این مطلب که در اغلب تولیدات غربی مربوط به آخرالزمان انسان های منجی خسارات شدیدی را به دیگر انسان ها وارد می کنند، خاطرنشان کرد: این مهم به خوبی در فیلم "هنکوک" که منجی را بسیار کثیف و آسیب رسان نشان داده مشهود است.
شایان ذکر است، نشست تخصصی "نقد فیلم های هالیوود" شنبه، 22 مرداد در بخش دانشگاهی نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما