به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، علیار راستگو، فرماندار شهرستان تبریز امروز در دیدار با اعضای هیئت مدیره و بازرسان خانه مطبوعات استان آذربایجانشرقی با بیان اینکه، جایگاه واقعی خانه مطبوعات، ابتدا باید میان اصحاب رسانه تحکیم و تثبیت شود، اظهار داشت: انتظار داریم خانه مطبوعات ارتباط تنگاتنگ و بیش تر با فرمانداری داشته باشد و در این راستا، هرجا احساس کردید که نیاز به جلسه است، مطمئن باشید که من آماده ام.
راستگو با بیان اینکه مطبوعات رکن اصلی دموکراسی است، خاطرنشان کرد: اگر امروز شاهد مشکلات در بعضی عرصهها هستیم، نشان از آن است که ما نگذاشته ایم این رکن اصلی دموکراسی به نحو شایسته ای مطرح شود.
وی با اشاره به تجارب و سوابق اجرایی خود در عرصه های سیاسی، ادامه داد: تا به امروز، شکایتی از هیچ خبرنگاری نداشته ام و معتقدم که خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسؤولان باید برای حفظ منافع ملی و آگاه سازی مردم پیشگام باشند.
فرماندار تبریز با اشاره به ظرفیت فضای مجازی و بیان اینکه زمانی تیراژ بالا نشانه محبوبیت نشریه ها و مطبوعات بود، ابراز داشت: هم اکنون با توجه به ظرفیت فضای مجازی، بهتر است ضمن بهرهمندی از این عرصه؛ متوجه باشیم که قلم خبرنگاران، عامل مهم جذب مخاطبان است و در این زمینه آموزش صحیح خبر نویسی، مانند نان شب، بر هر خبرنگاری لازم است.
وی با تأکید بر لزوم آموزش به خبرنگاران متذکر شد: آموزش اساس کار خبرنگاری است و در این راستا بنده هم آماده ام در کنار خانه مطبوعات استان باشم و برای جذب همکاری سایر دستگاه ها و بخش ها، با آنان مذاکره کنم و در تأمین اعتبار منابع مالی و اساتید مجرب برای برگزاری دوره های آموزشی خبرنگاران با خانه مطبوعات استان همکاری کنم.
راستگو با تأکید بر لزوم همراهی و همکاری خانه مطبوعات و فرمانداری اظهار داشت: باید با دل و جان در کنار هم باشیم و به آموزش خبرنگاران حرفه ای بها دهیم و باز هم اعلام آمادگی می کنم جهت تامین هزینه های دوره های آموزشی خانه مطبوعات، در کنار شما هستم.
راستگو با بیان اینکه ارتباط صمیمی و مستمر اصحاب رسانه ها با مدیران دستگاه های اجرایی و نیروهای امنیتی باعث انعکاس شفاف و دقیق عملکردها و نحوه خدمات رسانی مسؤولان می شود، متذکر شد: اگر در کشور به دنبال منافع ملی باشیم؛ آرامش، تزریق جامعه خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که ترامپ خواهان تزریق تشویش و تشنج به داخل کشور است، تصریح کرد: در چنین شرایطی نباید بگذاریم با حاکمیت این فضا در جامعه؛ بروز کند. بهتر است در کنار انتقال مسایل و مشکلات به همدیگر، به دنبال تزریق آرامش در بازار و سایر بخش های جامعه باشیم.
فرماندار تبریز ادامه داد: باید متوجه باشیم که برای این پرچم، صدها هزار شهید داده ایم، پس باید تابع پرچم باشیم و نسبت به آن، حساسیت نشان دهیم. خانه مطبوعات می تواند بسیاری از ریشه ها و خلأها را تحلیل کند، متأسفانه منشاء بسیاری از مشکلات به عدم رعایت مسایل فرهنگی باز می گردد.
وی با بیان اینکه خبرنگاری یک شغل فرهنگی است و این قشر فرهیخته می تواند با اطلاع رسانی در برطرف سازی بسیاری از مشکلات تأثیر گذار باشند، گفت: فرمانداری را در کنار خود ببینید و اگر احساس ضرورت می کنید که در راستای هماهنگی و همکاری سایر بخش ها و دستگاه ها، لازم است بنده با نهادها و دستگاه ها مذاکره کنم، در خدمت هستم.
نظر شما