رحیم خاکی در گفتگو با خبرگزاری شبستان در خصوص رویداد استارتتاپ اسلامی_قرآنی «طلوع برکت»که از امروز آغاز شد، گفت: این رویداد به مدت سه روز در مرکز صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد، در این رویداد 80نفر در قالب 10 تیم زیرنظر اساتید ایدهها و موضوعات مختلفی را که در چندماه گذشته به دبیرخانه ارائه کردند در طول این چند روز پرورش میدهند.
مشاور امورقرآنی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: این تیمهای زیرنظر اساتید و کارشناسان کار خود را انجام خواهند داد و این اساتید نظرات کارشناسی خود را در هر مرحله ارائه میکنند تا متسابقین بیشتر با شرایط حضور در بازار کار آشنا شوند.
مشاور امور قرآنی وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: کارآفرینان ملی و اساتید استارتاپی در نهایت سه تیم را به عنوان برترینها انتخاب خواهند کرد، ما نیز پس از رقابتها از این تیمها حمایت مالی میکنیم و در بازار کسب و کار حمایت لازم را خواهیم داشت.
خاکی یادآور شد: تیمهای برتر در محل صندوق استقرار پیدا میکنند و ما علاوه بر دورههای آموزشی در ثبت شرکتها نیز به آنها کمک خواهیم کرد، همچنین در بخش رسانهای نیز این گروهها را نشان خواهیم داد تا دیده شوند.
وی افزود: در زمان اعلام فراخوان در حدود بیست ایده به دبیرخانه ارائه شد که از این میان نهایت ده ایده قبول شد و به مرحله رقابت راه پیدا کرد.
خانم کامیاب دبیر رویداد استارتاپی «طلوع برکت» نیز در پاسخ به این سوال که دبیرخانه چگونه آثار را انتخاب و وارد مرحله رقابت کرده است گفت: ما ابتدا یک فراخوان اعلام کردیم که هرکسی که در حوزه استارتاپی ایدههایی در خصوص جهان اسلام دارد به ما ارائه کند.
وی ادامه داد: این رویداد در نه محور به ترتیب گردشگری و توریسم، هنرهای تجسمی، معماری و دکوراسیون داخلی، اسباب بازی و بازیهای رایانهای، سلامت و محصولات غذایی حلال، تولید محتوای چندرسانهای،وب و اپلیکیشن، مد و لباس جهان و بانکداری اسلامی برگزار خواهد شد.
دبیر رویداد استارتاپی «طلوع برکت» خاطرنشان کرد: از ویژگیهای این رویداد میتوان به کارگاه اموزشی_تجربی سه روزه کارآفرینی اسلامی_قرآنی، آموزش تجربه محور در راستای ایجاد کیب و کار اسلامی_قرآنی، کارگاه تخصصی متنوع با بهرهگیری از اساتید مجرب، ایجاد فرصت همکاری و بهرهگیری از تجربیات کارآفرینان برتر، ارائه گواهینامه معتبر و اهدای جوایز نفیس به سه تیم برتر و استقرار در مرکز رشد قرآنی اشاره کرد.
کامیاب بیان کرد: در این رویداد استارتاپی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان قرانی دانشگاهیان کشور، سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان، ستاد توسعه فناوریهایی نرم و هویتساز، دانشگاه علامه طباطبایی، سازمن تهران معاونت فرهنگی، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج با ما همکاری داشتند.
وی ابراز داشت: تیمهایی که برگزیده شوند برای پیشرفت بیشتر در محل موسسه مستقر خواهند شد تا در دورههای پیشرفته بازاریابی و کارآفرینی حضور پیدا کنند، پس از شش ماه دوره به بازار کسب و کار پای میگذارند و در آنجا نیز آز آنها حمایتهای لازم صورت میگیرد.
دبیر رویداد استارتاپی «طلوع برکت» در مورد معیار انتخاب تیمها یا افراد برای حضور در این رویداد تصریح کرد: آثار ارسالی به ما با تعامل دانشگاههای مختلف شکل گرفت و ما زا دانشگاههای هدف خواستار شدیم افراد یا تیمهایی که علاقمند به حضور در این رویداد هستند اسامی را برای ما ارسال کنند.
کامیاب در خصوص جوایز تیمهای برتر گفت: برای سه تیم اول جوایز نقدی در نظر گرفته شده است، اما اسقرار در مرکز شرکتهای دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی، تخفیف برای ثبت شرکتها خلاق و آشنایی و حمایت از آنها در بازاریابی کار جزء جوایز برگزدیگان است.
وی در رابطه با معیار داوران برای انتخاب تیمهای برگزیده افزود: تیمهایی که کار جدید داشته باشند و پیشینه تحقیقی آنها قبلا در جایی مطرح نشده باشد جزء برگزیدگان خواهند بود، از طرفی دیگر کسانی که خدمات و محصولاتی برای ترویج فرهنگ قرآنی داشته باشند و نحوه تجاریسازی محصولات را در دستور کار قرار دهند جز نفرات برتر خواهند بود.
گفتنی است رویداد استارتاپ اسلامی_قرآنی از روزهای 24 الی 26مهرماه در مجتمع شکوفایی شرکتهای دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.
نظر شما