به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، به نقل از روابط عمومی اداره كل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد، «مسعود قانع» در نشست هماندیشی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد با فرماندهان پلیس راه استان، ضمن اشاره به كاهش 19 نفری تعداد تلفات جاده ای استان یزد اظهار داشت: میزان تلفات جادهای در محورهای استان یزد، طی هفت ماه امسال با كاهش 17 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است.
وی با ارائه آمار تفكیكی میزان تلفات در محدودههای پلیس راه استان بیان كرد: پاسگاه مهریز با كاهش هفت نفری كاهش 19 درصدی، پاسگاه پلیس راه یزد - شیراز، با افزایش سه نفری تلفات افزایش 15 درصدی، پاسگاه پلیس راه اردكان ـ نایین با كاهش پنج نفری تلفات كاهش 25 درصدی، پلیس راه یزد ـ طبس با افزایش یك نفری تلفات افزایش 11 درصدی، پلیس راه بافق ـ بهاباد با كاهش هفت نفری تلفات كاهش 36 درصدی و پاسگاه پلیس راه اردكان ـ چوپانان با كاهش چهار نفری تلفات، كاهش 44 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
قانع با بیان اینكه از اول مهرماه امسال، مبنای آمار تصادفات فوتی تغییر كرده است، افزود: بر اساس دستورالعملی كه از اول مهرماه اجرایی شده، تلفات و تصادفات جادههایی كه زیر پوشش پلیس و راهداری نیستند، نظیر جادههای اختصاصی، بیابانها و كویر، به آمار تصادفات و تلفات جاده ای اضافه می شود.
وی عنوان كرد: با ارسال نامه ای به پلیس راه ناجا پیشنهاد كردیم كه این آمار به تفكیك اعلام شود تا در عملكرد پلیس و اداره راهداری اثرگذار نباشد.
رئیس پلیس راه استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود بر تعامل بین فرماندهان پاسگاهها و روسای راهداری شهرستانهای استان یزد تاكید كرد و بیان داشت: در این سه ماه باقیمانده از سال، می طلبد كه نظارت بیشتری در سطح جاده ها وجود داشته باشد زیرا با توجه به اینكه خوشبختانه پارسال آمار پایین متوفیان در سطح استان را شاهد بودیم، امسال بروز حادثه میتواند افزایش آمار تلفات جاده ای را به دنبال داشته باشد.
وی همچنین با بیان اینكه طرح زمستانه از هفته آخر آذرماه آغاز می شود، خاطرنشان كرد: مانور طرح زمستانه از 22 آذر آغاز می شود و با توجه به اینكه اعلام شده بارندگی ها در سطح استان افزایش مییابد، به طور قطع كار سنگینتری خواهیم داشت.
قانع یادآور شد: یزدیها و رانندگان بومی یزد نسبت به رانندگان سایر استانها، تجربه كمتری در زمینه رانندگی در جادههای برفی و یخی دارند بنابراین اگر برفی ببارد یا بارندگی و یخبندان شود، همه غافلگیر می شوند.
وی تصریح كرد: لازم است در مناطق برفگیر تیمهای ویژه استقرار یابند و توجه جدیتری داشته باشند، ضمن اینكه طرح زمستانه اصلی پلیس راه، در محور یزد ـ شیراز اجرا می شود و 24 ساعته یك واحد گشتی در این گردنه مستقر خواهد شد تا گردنه علی آباد مسدود نشود.
رئیس پلیس راه استان یزد خاطرنشان كرد: برای سایر گردنه ها نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده اما لازم است هم راهداری و هم پلیس نسبت به گردنه ها توجه بیشتری داشته باشند تا شاهد مسدود شدن جاده نباشیم.
وی همچنین تاكید كرد: تدبیری شود كه از سوی شركتهای مسافربری برای اتوبوسهای فاقد تجهیزات زمستانی، صورت وضعیت مسافر صادر نشود، البته ما در پاسگاهها تجهیزات را بررسی و كنترل خواهیم كرد.
قانع در بخش دیگری از سخنان خود، محور یزد ـ كرمان و برعكس را یكی از محورهای بحرانی استان یزد دانست و افزود: بیشترین میزان تلفات جادهای در این محور رخ میدهد و گرچه اقدامات بسیاری برای ایمنی جاده انجام شده اما هنوز مشكلات بر قوت خود باقی است و لازم است با حضور كارشناسان، این مسیر از ابتدا تا انتها بررسی و مشكلات آنها احصا و برطرف شود.
وی تصریح كرد: اگر بتوانیم این محور را كنترل كنیم به طور قطع در آمار تلفات فوتی و جرحی استان اثرگذار خواهد بود.
نظر شما