برگزاری نخستین جشنواره ملی پارچه فجر با حضور صنعتگران حوزه پارچه در سراسر کشور

نشست مشترک رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با محوریت برگزاری نخستین جشنواره ملی پارچه فجر در یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، نشست مشترک رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با محوریت جشنواره ملی پارچه فجر برگزار شد.

ابوالفضل داودی، دبیر اجرایی جشنواره ملی پارچه فجر در این نشست گفت: ما در حوزه پارچه برند سازی داشته ایم اما متاسفانه امروز این امر از بین رفته و پارچه ما بی هویت ترین بخش ها شده است و هدف ما از برگزاری این نشست برند سازی است.

وی افزود: ما در بخش های جشنواره برند سازی را به عنوان بخش ویژه تخصیص داده ایم و در این جشنواره دوره مشاوره برند سازی قرار داده ایم.

دبیر اجرایی جشنواره ملی پارچه فجر خاطرنشان کرد: ما در این جشنواره سعی کرده ایم که از طراحان و صنعتگران در این بخش در سطح کشور دعوت کنیم و سعی داریم تا تحول بزرگی در این بخش ایجاد کنیم.

داودی ادامه داد: ما اگر بتوانیم این جشنواره را به خوبی برگزار کنیم می توانیم در مراحل بعدی به صورت ملی آن را برگزار کنیم.

وی گفت: جشنواره پارچه هنوز ناشناخته است اما با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صنعت، معدن و تجارت می توان برند سازی کنیم و حضور صنایع مرتبط با این بخش را داشته باشیم.

مجید جوادیان زاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد نیز در این مراسم گفت: هدف از برگزاری نخستین جشنواره ملی پارچه فجر ارتباط بین صنعت و فرهنگ است.

وی افزود: در گذشته پارچه به عنوان هویتی از مردم یزد بوده است زیرا در آن ابتکار و خلاقیت خود را به نمایش می گذاشتند و امروز نیز ما سعی داریم تا پارچه در کانون تولیدات فرهنگی صورت گیرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد خاطرنشان کرد: مکان‌های نمادینی همچون کارخانجات قدیمی نساجی در یزد وجود دارد همگی با هویت پارچه و لباس هستند که نشان دهنده این است که مکان‌ها هم با پارچه و لباس هویت بخشیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: حفظ میراث‌ها یعنی حفظ جامعه که امروزه بیش از گذشته به آن نیاز داریم و باید تلاش کنیم که این میراث را برای خود نگه داشته و از آن حفاظت کنیم.

جوادیان زاده ادامه داد: پارچه را نباید یک برند صنعتی محسوب کرد بلکه باید نگاه فرهنگی نیز بدان داشت.

به گفته‌ی وی، جشنواره ملی پارچه فجر با هدف حمایت از تولید ملی، بر آن است تا هنرمندان، صنعتگران و پیشکسوتان این عرصه را گردهم جمع کرده و بتواند با تعاملی چند جانبه در راستای این مهم گام بردارد و سطح توانمندی آنها را ارتقا دهد.

محمد رضا علمدار یزدی نیز با اشاره به اهمیت توجه به فرهنگ در کنار صنعت گفت: امروز جشنواره هایی همچون پارچه فجر می تواند فرهنگ و هنر را در کنار صنعت قرار داده و گام های موثری در این راه برداشته شود.

 

 

کد خبر 790367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha