به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجت الاسلام و المسلمین « محمد علی لبخندان » در نشست هماهنگی رابطین فهما(فرهنگ و هنر مساجد ایران) اظهار کرد: هرچه کار با دقت، هماهنگی و تعامل بیشتر انجام شود به همان نسبت هم خروجی بهتری خواهد داشت.
وی از اجرای طرح « رابطین فهما » در کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان کار نظام مند و شبکه ای برنامه ریزی شده یاد کرد و افزود: با اجرای این طرح، توجه به کیفیت بیش از کمیت خواهد شد و این بسیار خوب است.
این استاد حوزه تاکید کرد: خروجی فعالیت های فرهنگی مساجد باید تلاش در راستای حفظ دین باشد
وی در ادامه با اشاره به اتفاقات اخیر توسط اغتشاشگران در برخی از شهرهای کشور، افزود: رفتار این گونه افراد بیانگر آن است که با اصل دین مشکل دارند.
لبخندان با اذعان به اینکه آتش زدن قرآن و حوزه های علمیه نمی تواند به افزایش قیمت بنزین ارتباط داشته باید، عنوان کرد: حیات یک جامعه به امر به معروف و نهی از منکر بستگی دارد و اعتراض نسبت به برخی از تصمیمات که بر روی زندگی افراد تاثیر مستقیم دارد امری پذیرفته است اما باید این اعتراض از طریق صحیح و قانونی دنبال شود.
وی، فصل الخطاب جامعه را امام و رهبری دانست و با اشاره به ایراد گرفتن برخی از افراد نسبت به امام رضا(ع) در پذیرش ولایتعهدی مامون، تصریح کرد: سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با حمایت از تصمیم سران قوا بیانگر درایت و موقعیت شناسی معظم له است.
حجت الاسلام و المسلمین لبخندان با اشاره به اینکه رهبری پیش از این نسبت به فتنه سال 98 هشدار داده بودند، گفت: سازمان های جاسوسی چندین کشور دست به دست هم داده بودند و به دنبال بهانه ای می گشتند تا آرامش کشور ما را بهم بزنند.
وی تصریح کرد: در هر توقفگاهی عده ای ریزش می کنند و باید حواسمان جمع باشد و به گونه ای عمل کنیم که در گردنه ها و امتحانات سخت مردود نشویم
استاد حوزه علمیه بندرعباس خطاب به فعالان کانون های فرهنگی و هنری مساجد، گفت: شما به عنوان فعالان فرهنگی مساجد ابتدا باید در جهت ارتقای بینش و بصیرت خود گام بردارید و سپس شرایط را برای بالا بردن آگاهی و بصیرت اعضای کانون ها فراهم سازید.
وی با تاکید بر اینکه یک جوان مسجدی باید چنان تربیت شود که در شرایط حساس نسبت به وظیفه اش آگاهی کافی داشته باشد، افزود: همه فعالیت ها کانون ها باید به افزایش فهم، شعور و بصیرت اعضا ختم شود.
این استاد حوزه، از عادی شدن کار به عنوان مهمترین آسیب در کار جمعی نام برد و بیان کرد: اگر در انجام فعالیت های فرهنگی، کار برایمان عادی شد در آن صورت هیچ فعالیتی نخواهیم کرد و این یک خطر است.
وی تاکید کرد: اگر احساس کردید که دیگر توان انجام کار را ندارید، ادامه فعالیت را به فرد دیگری بسپارید.
نظر شما