به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، تفاهم نامه همکاری میان دادگستری و نهادهای مختلف فرهنگی استان آذربایجان شرقی امضاء شد. این تفاهم نامه با هدف افزایش اطلاعات حقوقی مردم و کاهش جرایم و جلوگیری از متضرر شدن شهروندان تدوین شده است.
«موسی خلیل اللهی» رئیس کل دادگستری استان در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: برای دسترسی بهتر و راحت تر مردم دیدارهای هفتگی در دادگستری و برخی مساجد برگزار می شود و طرح یک مسجد یک حقوقدان نیز با استقرار یک حقوقدان به صورت یک روز در هفته در برخی مساجد برای راهنمایی مردم و دادن اطلاعات حقوقی به آنان از اواخر دی ماه اجرا خواهد شد.
همچنین پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در سخنانی اظهار داشت: آموزش و پرورش استان با 750 هزار دانش آموز و 50 هزار نفر نیرو آماده اطلاع رسانی به جامعه و خانواده ها در زمینه اطلاعات حقوقی و مسائل مربوط به کاهش جرایم است و در نتیجه همکاری های بین بخشی مدارس استان از نظر آلودگی به مواد مخدر آخرین استان کشور است.
«ایرج شهین باهر» شهردار تبریز نیز در سخنانی گفت: شهرداری تبریز نیز در کنار آموزشهای شهروندی با 147 مرکز فرهنگی 450 مربی و 17 فرهنگسرای خصوصی آماده همکاری با دادگستری است.
همچنین مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز به ظرفیت های همکاری دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه در زمینه جرایم هم می تواند ریشه یابی کند و هم راهکار ارائه دهد و دانشجویان در زمینه آگاه سازی و پایان نامه های دانشجویی برای پژوهش و ارائه راهکار ظرفیت مهمی دارند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: این همه پرونده ورودی جرایم به دادگستری زیبنده نظام ما نیست و این آسیبها با زندان و برخورد و صدور حکم حل نمی شود و باید ریشه یابی شده و طرحی نو درانداخته شود.
«مرتضی صفری» فقر، تهدید سبک زندگی ایرانی اسلامی و فضای مجازی آلوده و در دسترس کودکان و افراد جامعه و افزایش سن ازدواج را از مشکلاتی دانست که نیازمند بررسی و حل شدن ریشه ای و عمیق است و نهادهای فرهنگی باید کارکردشان چنان صحیح باشد که خروجی آن جوان تربیت شده با آموزه های دینی باشد.
نظر شما