لزوم برگزاری باشکوه چله دفاع مقدس/ رشادت های رزمندگان به نسل جوان انتقال یابد

اقدامی با تاکید بر نقش اصحاب رسانه در انتشار آثار دوران دفاع مقدس، گفت: امیدواریم بتوانیم رشادت های شهدا و رزمندگان به خصوص زنان را در دفاع مقدس بیش از گذشته به نسل های جوانتر نشان دهیم.

«سمیه اقدامی» امروز(یک‌شنبه،  ۱۸ خرداد) در حاشیه نشست ویدئو کنفرانس کمیته زنان دفاع مقدس استان ها که به مناسبت چهلمین سال دفاع مقدس با حضور ۱۰ استان به طور همزمان از تهران مدیریت شد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: در این ویدئو کنفرانس «زهرا یعقوب نژاد» مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان، «مینا کرم بجاری» مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قدس استان نیز حضور داشتند.

 

دبیر کمیته بانوان دفاع مقدس گیلان افزود: این جلسه به ریاست «مریم مجتهدزاد» و معاونین وی در راستای ماموریت های چهلمین سالگرد دفاع مقدس برگزار شده است.



وی هدف از برگزاری این نشست را ترویج سبک زندگی شهدا و رزمندگان و چگونگی انتقال تجربه سال های انقلاب و دفاع مقدس به مردم به‌خصوص جوانان عنوان کرد و افزود: ماموریت کاری ما که از سالروز آزادسازی خرمشهر  آغاز شده تا هفته دفاع مقدس ادامه دارد.



مسئول امور زنان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان تصریح کرد: از اهداف دیگر این برنامه ها برگزاری باشکوه چله دفاع مقدس همانند چله انقلاب است تا بتوانیم رشادت های رزمندگان و به خصوص زنان را در دفاع مقدس بیش از گذشته نشان دهیم.



وی با اشاره به اینکه استان گیلان هشت هزار شهید دارد، اذعان کرد: همه شهدا، مادران، همسران و دخترانی داشته و دارند که متاسفانه تاکنون اکثریت مادران شهدا از دنیا رفته اند، از این رو باید تلاش کنیم تا بتوانیم از آنان که در قید حیات هستند تا جایی که امکان دارد خاطرات، اسناد و آثار شهدا را ثبت و ضبط کنیم.



اقدامی گفت: با بهره گیری از این خاطرات، وصایا و عکس ها و هر آنچه که ارزش های دوران دفاع مقدس را زنده نگه می‌دارد، می توانیم با تولید محتوا و کارکردهای هنری، مستند، فضای مجازی و... در راستای تحکیم و بنیاد خانواده ها بیشتر فعالیت کنیم.



وی با بیان اینکه استان گیلان خود به تنهایی ۳۴۰ زن رزمنده دوران دفاع مقدس دارد، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم تجربیات، خاطرات و رشادت های این بانوان رزمنده و یا سایر رزمندگان را ثبت و ضبط کنیم، می‌توانیم  بسیاری از لایه های پنهان جنگ و ناگفته های فراوانی را بازگو کرده و به مردم بشناسانیم.



اقدامی اذعان کرد: بی شک اگر تجربه این زنانی که در سنین خیلی کم (۱۵ و ۱۶ سالگی) وارد میادین نبرد شدند و در ستادهای پشتیبانی یا دیگر ستادهای جبهه به عنوان امدادگر حضور داشته و یا کارهای تبلیغی و فرهنگی می‌کردند، بازگو شود، مردم و جوانان بسیاری این رشادت ها و ایثارها را قدر می‌دانند.



وی همچنین بیان کرد: ما در گیلان بسیاری از کارها و فعالیت ها را انجام داده ایم اما از آنجایی که کمتر به آن پرداخته شده است در اذهان باقی نمانده اند.



اقدامی در ادامه با تاکید بر اینکه رسانه ها و خبرگزاری ها می بایست در این راستا به ما کمک کنند و در این امر دخیل باشند، افزود: باید نقش و رشادت مادری که فرزندش را در راه دفاع مقدس از دست داده و یا مادرانی که تک فرزند پسر و یا چند فرزند را با هم از دست داده اند بازگو شده و گرامی داشته شود.



وی در ادامه با اشاره به اینکه در این ویدئو کنفرانس از طرف هر یک از استان ها پیشنهاداتی داده شد ابراز امیدواری کرد: در استان گیلان هم بتوانیم در راستای نشر ارزش های زنان دفاع مقدس گام‌های موثری برداریم.



گفتنی است، استان گیلان ۳۳ شهیده زن، ۶۴جانباز، سه آزاده، یک هزار و ۴۵۳ همسر‌ شهید، یک مادر دارای چهار فرزند شهید، ۱۴ مادر دارای سه فرزند شهید و ۱۴۶ مادر دارای تک فرزند ذکور دارد.

کد خبر 936399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha