به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، « غلامرضایی» امروز(10تیر) در نشست مجازی «بهرههای اخلاقی از بیماری کرونا» در مدرسه علمیه صدیقه طاهره(سلامالله علیها) نوشهر بیان کرد: بشر بهواسطه برخی از پیشرفتهای علمی، پژوهشی و ... دچار غرور شده و خود را بینیاز از معنویت و تعالیم دینی می دانست که در قرآن آمده است(یا ایها الانسان ما غرّک بالربک الکریم....)،اما ویروس کرونا تلنگری برای انسان و یادآور این حقیقت شد که مدیریت جهانی و قدرت از آن خداوند بوده و انسان تنها ذره ای از علم را می داند.
مدیر مدرسه علمیه صدیقه طاهره(س) نوشهر تصریح کرد: افزایش معصیت، کشتار افراد بی گناه و ... موجب نزول بلا وگرفتاری در جهان می شود که متاسفانه در حال حاضر نیز شاهد رواج بدعت های دوران جاهلیت مانند جهاد نکاح و گناهانی همچون کشتار نسل ها به جرم مسلمان بودن، اسراف و تبذیر، گسترش طلاق و ... هستیم.
غلامرضایی افزود: انسان تا زمانی که در عافیت و امنیت است، از نعمات الهی غافل بوده و هنگامی قدر آنها را میداند که به فقدان این نعمتها دچار شود و در حقیقت ویروس کرونا سبب رشد انسان در زمینههای مختلف مانند صبر، تحمل سختیها و کمک و هم دردی با همنوعان شد.
وی بیان کرد: بیماری کرونا باعث تمرین عملی جهت افزایش آمادگی در بخش بهداشت و درمان، بهخصوص در نیروهای مسلح برای مقابله با جنگهای بیولوژیکی احتمالی و همچنین تقویت وحدت و همدلی در مردم و مسئولین شد و راهبرد عملکرد جهادی، روحیه انقلابی، بسیج عمومی وبرتری فرهنگ ایرانی – اسلامی و سراب بودن مدینه فاضله غرب را اثبات و توان علمی و عملی دانشمندان و نخبگان ایرانی، پزشکان، پرستاران، حوزههای علمیه، بسیج و ... را برای همگان نمایان کرد.
غلامرضایی خاطر نشان کرد: سلامتی و امنیت ازجمله نعمت هایی هستند که انسان با فقدان آنها دچار سختی و خسران میشود؛ لذا اگر شاکر درگاه الهی باشیم خداوند نیز این نعمات را مضاعف میکند و در غیر این صورت دچار عذاب و بلا میشویم زیرا خداوند نعمت و عنایت خود را از بندگان نمیگیرد مگر اینکه انسان با اعمالش اسباب از بین بردن نعمات را فراهم سازد.
نظر شما