تعیین تکلیف هزار هکتار زمینی که در محدوده مشهد قرار گرفته در حال پیگیری است

مهدی‌نیا گفت: در کنار اتصالات ترافیکی، موضوع تعیین تکلیف ۱۰۰۰ هکتار زمینی که در محدوده شهر مشهد قرار گرفته، دیگر موضوع مهم و قابل توجه است چرا که طرح تفصیلی این اراضی هنوز تهیه و ابلاغ نشده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد،«محمد هادی مهدی ‌نیا» امروز( ۱۴ مرداد) در مراسم بهره‌برداری همزمان از ۳ پروژه شهری اظهارکرد: در دهه هفتاد که بحث آماده‌سازی اراضی الهیه و تهیه طرح‌های آماده‌سازی تفصیلی مطرح می‌شود، در حوزه اسکان، جمعیت‌پذیری و خدمات و راه‌های ارتباطی اهدافی در نظرگرفته می‌شود و پیش‌بینی مشاور، استقرار گروه‌های جمعیتی با سطح تراکم خاص بوده است.

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد افزود: براساس همین پیش‌بینی، بعضا مجتمع‌ها و سکونتگاه‌هایی شکل می‌گیرد که مبین این موضوع است ولی از ابتدای دهه ۹۰، شاهد تغییر رویه در این محدوده هستیم و الهیه به لحاظ جایگاه شهری و سطوح و سرانه‌های خدماتی و ساخت‌وسازهای کالبدی کاملا متفاوت از پیش‌بینی مشاور می‌شود.

 

وی با بیان اینکه این تغییر ساختار مجاب می‌کند که مابقی زیرساخت‌های مورد نیاز این پهنه هم برای تبدیل شدن به یک منطقه نمونه شهری، تحقق پیدا کند، گفت: در ابتدای فعالیت شورای پنجم، برخی تنگناهای دستیابی به این هدف استحصال شد.

 

مهدی‌نیا با اشاره به پیش‌بینی ۴ اولویت در بحث ترافیکی برای محدوده الهیه، تصریح کرد: این اولویت‌ها شامل بازگشایی بلوار سجادیه و مهدیه به بزرگراه آزادی و اتصال این دو محور به شاندیز است تا از این طریق بتوان محدوده شمالی و شمال‌شرق الهیه را از بن‌بست خارج کرد.

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه اغلب ساخت‌وسازها و توسعه الهیه در قسمت جنوب‌غربی شکل گرفته و به دلیل وجود کاربری‌های صنعتی بزرگ‌مقیاس و نیز عدم توازن رشد، شاهد اراضی خالی و کاهش کیفیت زندگی در محدوده منتهی به بزرگراه آزادی هستیم، گفت: بسیار خرسندیم که یکی از این اولویت‌ها امروز محقق شده و امیدواریم ۳ اتصال دیگر نیز اجرایی شود تا شاهد تکمیل جریان و شبکه شهری در این محدوده باشیم.

 

مهدی‌نیا خاطرنشان کرد: در کنار اتصالات ترافیکی، موضوع تعیین تکلیف ۱۰۰۰ هکتار زمینی که در محدوده شهر مشهد قرار گرفته، دیگر موضوع مهم و قابل توجه است چرا که طرح تفصیلی این اراضی هنوز تهیه و ابلاغ نشده است.

 

وی در تشریح علل عدم تهیه طرح‌های تفصیلی این اراضی، گفت: اول اینکه بخش زیادی از این اراضی مورد اختلاف شهرستان‌های طرقبه‌-شاندیز و مشهد است که حل این معضل از سطح مدیریت شهری بالاتر بوده و از استاندار محترم درخواست داریم جلسه‌ای با حضور وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی و معاونان مربوطه تشکیل دهند و این معضل ۱۳ ساله خاتمه یابد.

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد تاکید کرد: مادامی که مساله اختلاف خط حریم و محدوده شهرستان‌ طرقبه‌-شاندیز حل نشود، ۱۰۰۰ هکتار زمین یاد شده و ۵۵۰ هکتار زمین محدوده شهر مشهد که در محل تقاطع طرقبه‌-شاندیز و مشهد واقع شده‌اند، بلاتکلیف خواهند ماند.

 

 

کد خبر 956997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha