«محمد هادی نیا» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز اظهار داشت: طرح ملی ایران قوی ذیل زیستبوم فهما (فرهنگ و هنر مساجد ایران) طراحی شده است؛ به گونهای که همان قالبهای دوازدهگانه در رواقها و شبستانهای رویداد فهما، در مورد طرح ملی ایران قوی نیز وجود دارد اما با چهار موضوع و عرصه متفاوت شامل «قرآن و سیره اهل بیت»، «مسجد و گام دوم انقلاب»، «پیشرفت و امید به آینده»، «مقاومت و عزت ایرانی».
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: بچههای مسجد و اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتوانند در قالب یکی از رواقهای دوازده گانه در طرح ملی ایران قوی فعالیت های خود را در سامانه بچه های مسجد ثبت کرده و امتیاز لحاظ شده به هر یک از برنامه ها را کسب کنند.
وی با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع کرونا عموم فعالیتهای ستاد فهما در سطح فضای مجازی و با تمرکز بر رویکرد آموزش تعریف شده است، افزود: با توجه به این مولفه، طرح ملی ایران قوی از هفته دفاع مقدس تا ایام الله دهه فجر (در قالب 20 هفته) برگزار می شود، اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد در این بازه زمانی می توانند در طرح مذکور شرکت کنند و امتیازات شان نیز ذیل سامانه بچههای مسجد ثبت خواهد شد.
هادی نیا افزود: تمامی فعالیت ها و اقدامات ثبت شده در طرح ملی ایران قوی پس از گذشت بازه زمانی یاد شده توسط داوران ملی در عرصه های دوازده گانه داوری می شوند و با توجه به اینکه امسال روند ارزیابی آثار به استان ها واگذار شده است؛ حداقل سه ارزیابی در سطح ملی در استان ها حضور داشته و آثار را داوری و کارشناسی خواهند کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ادامه داد: امسال ذیل برگزاری رویداد ملی فهما و طرح ملی ایران قوی، به جهت حفظ سهم استان های مختلف کشور، امتیازات با چند مدل مختلف طراحی و انتخاب شدند که شامل برترین های استانی، برترین های شهرستانی، رقابت های موضوعی می شوند.
وی یادآور شد: "طرح ملی ایران قوی" طرحی است که با ایجاد بستر مشارکت و نقش آفرینی، رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا، هماهنگی و انسجام فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، تلاش می کند در راستای تقویت مولفه های استحکام فرهنگی نظام اسلامی بر محور مسجد گام بردارد.
هادی نیا با اشاره به ابعاد مختلف تعریف شده برای این طرح گفت: این طرح مبتنی بر اقتضائات روز و قابلیت ها و مقدورات بومی، کارکردها و فعالیت های مبتکرانه کانون ها و استفاده هدفمند از ظرفیت رسانه و فن آوری های نوین اجرا می شود.
وی شناسایی و توانمند سازی استعداد های فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی، جریان سازی گفتمان ایران قوی و ترویج روحیّه، امید و تلاش، حضور موثر و هدفمند بچه های مسجد در فضای مجازی را از جمله اهداف این طرح برشمرد و خاطرنشان کرد: محورهای اجرای طرح شامل قرآن و سیره اهل بیت، مسجد و گام دوم انقلاب اسلامی، پیشرفت و امید به آینده و مقاومت و عزت ایران اسلامی می باشد.
هادی نیا با بیان اینکه قرار است از کانون های برتر هر استان براساس بیشترین امتیاز کسب شده در سامانه بچه های مسجد تقدیر ویژه شوند، گفت: همچنین از رتبه های برتر، شایسته تقدیر در هر رواق با نیز جوایز نقدی تجلیل بعمل خواهد آمد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با بیان اینکه دستور العمل و شرایط شرکت در هر رواق در قسمت مربوطه سامانه بچه های مسجد به آدرس bachehayemasjed.ir بارگذاری شده است، گفت: تمامی فعالیت های طرح منطبق با مصوبات ستاد مقابله با شیوع ویروس کرونا در هر استان انجام می شود.
نظر شما