به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمد صفری» ظهر امروز (سه شنبه ۱۷ فروردین) در نشست اختتامیه جشنواره ملی یاریگران زندگی اظهار کرد: در این جشنواره ۱۰ هزار اثر شامل فیلم کوتاه، بلند، مستند، تیزر، انیمیشن و پوستر تولید شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان با بیان اينکه خوزستان در رشته فیلم رتبه اول را کسب کرد افزود: مهرداد کلنگ دار با فیلم «زنده به گور» این رتبه را کسب کرد که لوح تقدیر و جایزه از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر به او اهدا شد.
وی عمده ترین هدف جشنواره را انجام اقدامات فرهنگی و اساسی در راستای کاهش تقاضا و ایجاد تنفر اجتماعی نسبت به مواد مخدر و نه گفتن به این مواد دانست و بیان کرد: تنها و بهترین راهکار مبارزه با مواد مخدر همانا کاهش تقاضا و کم کردن مصرف مواد مخدر است البته حوزه های دیگر مانند مبارزه های قهری با مواد مخدر هم صورت میگیرد.
صفری با اشاره به طرح های ملی در حوزه مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: در کمیته مشارکت های اجتماعی، پژوهش ها و کارهای اجتماعی، کارهای فرهنگی انجام شد؛ در حوزه های آموزش و پرورش، بهزیستی و نهادهای فرهنگی نیز طرح هایی انجام دادند از جمله طرح یاریگری در حوزه آپ، حوزه ورزش و جوانان و حوزه مشارکت های اجتماعی صورت گرفته و اقداماتی انجام شده است.
صفری اضافه کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر به خصوص واحدهای عملیاتی آن عملکرد خوبی داشته و عملکرد آنها نسبت به سال های گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است؛ طرح های پاکسازی انجام شده گسترده تر از سال های قبل بوده است.
وی در خصوص جمع آوری معتادین از سطح شهر و دستگیری ها ابراز کرد: در سال ۹۹ اردوگاه ماده ۱۶ جمع آوری معتادین متجاهر به همت سپاه ولیعصر و سایر نهادها این حوزه افتتاح شد و تعدادی از معتادین در این کمپ نگهداری می شوند.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان به طرح نوروزی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: این طرح با پیشنهاد شورا و تصویب ستاد مبارزه با مواد مخدر بوده و سهمیه ای به استان ها دادند و در این حوزه توانستیم ۵۱۰ معتاد را در ایام نوروز جمع آوری کنیم کخ طبق این طرح ۲ ماه نگهداری می شوند.
وی عنوان کرد: متعاقب آن با ورود دادستان مرکز استان در استفاده از پتانسیل خیرین بنا بر این شد که تعدادی از امکانات منابع خیرین سقف اردوگاه ماده ۱۶ به ۲۰۰ نفر افزایش پیدا کند یعنی به زودی تعداد دستگیری معتادین دیگر را خواهیم داشت.
صفری یادآور شد: معتادین در این اردوگاه های ترک اعتیاد می روند که ضمن ترک اعتیاد به حرفه آموزی و ایجاد شغل پرداخته می شود.
نظر شما