به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان در گردهمایی مدسین مدارس علوم دینی استان کردستان با دو محور بررسی مشکلات و آسیبهای مدارس علوم دینی و حجرههای سنتی و مشارکت حداکثری در انتخابات، با طرح این سوال که وظیفه یک معلم و مدرس چه چیزی است در همین راستا به روایتی از پیامبر مکرم اسلام اشاره و اظهار کرد: پیامبر(ص) میفرماید: نزد هر دانشمندی نشست و برخواست نکنید مگر دانشمندی که شما را از پنج چیز به پنج چیز دیگر دعوت کند.
وی تصریح کرد: معلم و مدرس خوب کسی است که شما را از شک به یقین برساند، وقتی معلمی خودش روی آب حرکت میکند چه فایدهای دارد!
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: عالم و معلم واقعی کسی است که دیگران را از کبر به تواضع و فروتنی، از ریا به اخلاص، از دشمنی و عداوت به نصیحت و خیرخواهی و از تمایلات دنیوی و دنیا پرستی به سادهزیستی دعوت میکند.
حجتالاسلام پورذهبی اظهار کرد: باب سوءتفاهم بسیار باز است، خیلی باید مواظب باشیم، تبع یک انسان شایسته است، برداشت خوب از رفتارها داشته باشید تا کمتر دچار سوءتفاهم شوید، چرا که انسان با نفرتپراکنی به جایی نمیرسد.
وی ساده زیستی را از ویژگیهای علمای استان کردستان دانست و افزود: بالغ بر ۹۰ درصد از علمای استان کردستان ساده زیست هستند که این امتیاز بزرگی است که در این عزیزان وجود دارد.
نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: وقتی مدارس و حجرهها توسعه پیدا کند و زیاد شوند زمینه اشتغال مدرسین فراهم و آمار طلاب هم افزایش پیدا میکند.
حجتالاسلام پورذهبی گفت: انشاء الله به زودی این مدارس علوم دینی در سه شهرستان سنندج، سقز و مریوان راهاندازی خواهد شد البته این مدارس در مقابل حجرههای سنتی نیستند و دستورات لازم برای تقویت حجرهها نیز داده شده است.
وی افزود: سعی کنید طلبههای با سواد، با علم و تقوا و همراه با سیستم را در این مدارس علوم دینی و حجرههای سنتی تربیت کنید.
نماینده ولی فقیه در کردستان خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک برنامههایی برای خواهرانی که در مدارس علوم دینی تحصیل کردهاند داریم این کار در قالب ایجاد یک پژوهشگاه و یا غیره دنبال خواهد شد.
نظر شما