امضای تفاهم‌نامه همکاری بین کانون پرورش فکری و شرکت توزیع نیروی برق کردستان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فرهنگی و هنری، ادبی و آموزشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با شرکت توزیع نیروی برق استان به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، سهیلا شیخی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان در نشستی که به منظور انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت برق کردستان برگزار شد، بر ضرورت استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری برای تحقق اهداف شرکت برق که نهادینه کردن فرهنگ صرفه جویی در میان کودکان و نوجوانان است، تاکید کرد.

 

وی گفت: آموزش کودکان و نوجوانان به دلیل اثرپذیری و اثرگذاری بالای کودکان در تغییر رفتار مصرف آب و برق اهمیت دارد چرا که کودکان و نوجوانان بهترین رسانه برای رساندن پیام اهمیت آب و برق هستند. 

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان هم تاثیر پذیر و هم تاثیرگذار هستند، بنابراین آموزش و مشارکت دادن آنها در طرح‌هایی کلی، نظیر آنچه در طرح همیار پلیس رخ داد، علاوه بر تقویت حس مسئولیت‌پذیری در آنها، می‌تواند موجبات تعمیق باورها و ترویج هنجارهای درست در مدیریت مصرف منابع آب و برق از طریق آنها در سطح خانواده‌ها را فراهم سازد.

 

سهیلا شیخی ضمن اشاره به اهمیت آموزش صرفه جویی در میان کودکان، افزود: اصلاح سبک زندگی در راستای حفظ منابع طبیعی آب و برق، می‌تواند با فعالیت‌های خوب آموزشی و فرهنگی برای سنین پایین‌تر محقق شود که ما در کانون با اجرای فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی به صورت غیرمستقیم در راستای نهادینه کردن صرفه‌جویی در میان کودکان و نوجوانان می‌توانیم تاثیرگذار باشیم.

 

وی اظهار کرد: بی‌تردید آموزش و فرهنگ‌سازی در سنین کودکی و نوجوانی از ماندگاری و تأثیرگذاری بیشتری برخوردار است و برای بهره‌مندی از این ظرفیت بزرگ باید برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

 

هیوا لهونیان مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان نیر در این نشست گفت: در حوزه انرژی جزو ملت‌های بدمصرف هستیم، انگار تمام انرژی‌مان صرف این شده که خودمان را نابود کنیم که این نیاز به بازنگری اساسی دارد.

 

وی افزود: صرفه‌جویی در دین مبین اسلام بسیار تأکید شده است این در حالی است که ما کشوری پر مصرف «در مصرف آب و برق» هستیم و باید این مهم در بطن جامعه نهادینه شود و در میان نسل کودک و نوجوان نیاز به نهادینه شدن است.

 

وی در ادامه سخنان خود به ظرفیت‌های کانون پرورش فکری اشاره کرد و اذعان داشت: می‌توان در شرایط کنونی و بحران‌های پیش‌رو خصوصا موضوع آب و برق، فرهنگ صحیح مصرف کردن را با اجرای برنامه‌های مشترک در میان کودکان و نوجوانان نهادینه کنیم و این کار را باید هدفمند دنبال کنیم.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خاطر نشان ساخت: در آموزش‌های مدیریت مصرف، مخاطبی که انتخاب می‌شود می‌تواند از میان اقشار مختلف باشد. اما در این میان، کودکان و نوجوانان جایگاه ویژه‌ای دارند چرا که از یک سو دانش‌آموزان تاثیرپذیری و آموزش پذیری بالایی دارند و از دیگر سو می‌توانند بر روی افراد دیگر نظیر افراد خانواده و همسالان تاثیرگذار باشند و آموزش‌ها را منتقل نمایند. 

 

لهونیان گفت: همچنین، دانش‌آموزان، با فاصله زمانی کوتاهی، در جایگاه بهره‌برداران، تصمیم گیران و تصمیم سازان منطقه و کشور خود قرار می‌گیرند و از طریق آموزش آنها، می‌توان نسلی با آگاهی و حساسیت نسبت به حفاظت آب داشت.

 

وی در ادامه به میزان تولید و مصرف برق در کشور اشاره کرد و گفت: توازن تولید و مصرف برق در کشور به هم خورده است، این در حالی است در این شرایط بحرانی که به صورت میانگین ۳۷۰ مگاوات سهمیه استان کردستان است در حالی که میزان انرژی مورد نیاز برای این فصل ( پیک بار ) در استان بیش از ۵۰۰ مگاوات می‌باشد که باید این مابه تفاوت را با مدیریت مصرف مشترکان جبران کرد و اگر این اتفاق نیفتد مجبور به اعمال خاموشی‌ها می‌شویم.

 

وی در پایان گفت: همه مردم باید بدانند که صرفه جویی به معنای درست مصرف کردن است نه مصرف نکردن یا کم مصرف کردن.

کد خبر 1073709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha