طلاب مسئولیت خود را در گیر و دار اشتغال فراموش نکنند

آیت الله حسینی رسالت روحانیون را تبلیغات دانست و گفت: نمی‌خواهیم در گیر و دار موضوع اشتغال طلاب، رسالت آنها فراموش شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آیت الله «سید نصیر حسینی» امروز در نشست ستاد تسهیل ازدواج و اشتغال طلاب که به همت مرکز مدیریت خدمات حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیر صندوق کارآفرینی امید، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و دیگر مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد مبارک قربان و غدیر از کمک همه نهادها برای تسهیل در امر ازدواج و اشتغال طلاب قدردانی کرد و گفت: طلاب مبلغ دین هستند، دین حیات انسان را به دنبال خواهد داشت‌ و انسان بی‌دین زندگی پر از سنت‌های خرافی و تلخی خواهد داشت‌.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: زندگی انسان منحصر به دنیا نیست و زندگی بی نهایتی را در بر خواهد داشت، ظرف خطا مهم نیست آثار خطا هست که باقی می‌ماند.

 

وی یادآور شد: زمانی رسول خدا و پیامبران، بعد امامان و امروزه روحانیون هستند که در تبلیغ و تشریح دین اهتمام دارند.

 

آیت الله حسینی رسالت روحانیون را تبلیغات دانست و افزود: نمی‌خواهیم در گیر و دار موضوع اشتغال طلاب رسالت آنها فراموش شود.

 

امام جمعه یاسوج با بیان اینکه در دنیای امروز انسان تقسیم امور را پذیرفته همان طور که بدن انسان تقسیم شده و هر کدام از اعضای بدن کار خود را به خوب انجام می‌دهد، گفت: مسئولیت ما یک مسئولیت جهانی است، لذا باید برای به نتیجه رسیدن این رسالت تلاش و کوشش کرد.

 

حجت‌الاسلام «محمد جواد جعفری مهر»  هم در این نشست، گفت: بیش از ۱۰۰ مورد ازدواج داشتیم که کمیته امداد، ستاد اجرایی و سپاه پاسداران در تهیه جهیزیه طلاب همکاری خوبی داشتند.

 

مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد طلاب غیر شاغل هستند، افزود: در راستای کمک و ایجاد اشتغال پایدار، قرارگاه حضرت خدیجه (س) تشکیل شد و به ۷۰ نفر در مجموع ۴۰۰ میلیون تسهیلات پرداخت کردند.

 

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه دستاوردهای طلاب ایجاد خواهد شد، ادامه داد: باید طلاب هم مانند دیگر اقشار جامعه برای خود منبع درآمدی داشته و در کنار تحصیل در حوزه برای امرار معاش کار کنند، هدف هم ترک تبلیغ نیست، بلکه کمک خرج خانواده است.

 

حجت‌الاسلام غفاریان، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از امضای تفاهم نامه با حوزه‌های علمیه جهت همکاری خبر داد و گفت: دورهای کمک‌های اولیه با شعار «هر ایرانی یک امدادگر» برگزار می‌شود و کسانی که عضو کانون طلاب شوند می‌توانند تسهیلات و جهیزیه دریافت کنند.

 

 «آیت اله ارمغانی فرد» هم در این نشست گفت: سیاست‌های بازار کار، توسعه مشاغل خانگی است که این یکی از راه‌های تحقق سیاست های «اقتصاد مقاومتی» توسعه مشاغل کوچک و متوسط با هدف افزایش درآمد و ثروت در جامعه است.برنامه‌ای که در حال اجرا است.

 

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: افرادی که زمینه کار در خانه را داشته باشند تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات به آنها پرداخت خواهد شد ضمن اینکه این رقم تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

 

ارمغانی فرد ادامه داد: کسب و کار و مشاغل خانگی یکی از زمینه‌های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و از جمله راهکارهای مناسب برای توسعه اشتغال های خرد و متوسط به ویژه برای بیکارانی است که دارای مهارت کافی در انجام برخی از کارهای درآمدزا هستند.

 

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از مهاجرت تسهیلات روستایی در حوزه کشاورزی، صنعت و سایر حوزه‌ها پرداخت می‌شود افزود: رقم پرداختی تا سقف ۱۵ میلیارد تومان است.

 

همچنین معصومی، مدیر صندوق کارآفرینی امید هم از پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به ۲۷ نفر خبر داد.

 

«شایان نادری» رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حوزه اشتغال باید هدفمند و پایدار عمل کرد، گفت: ستاد اجرای فرمان حضرت امام(ره) سه هزار طرح در روستاها و مناطق مختلف استان در حوزه اشتغال در دست انجام دارد.

 

«قباد مبشری» مدیر کل کمیته امداد هم در ادامه این نشست با اشاره به خدمات‌رسانی به خانواده‌های طلاب تحت پوشش کمیته امداد گفت: وام  قرض‌الحسنه به خانواده طلاب پرداخت می‌شود، همچنین خانواده طلاب که فرزند دانشجو داشته باشند تسهیلات و شهریه دریافت می‌کنند.

 

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت دو هزار و ۱۰۰ مورد جهیزیه به افراد تحت پوشش خبر داد و گفت: به زوجین مبلغ ۱۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

کد خبر 1079381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha