به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمدعلی آل هاشم» در دیدار اعضای شورای شهر و شهردار جدید تبریز با وی افزود: شورای شهر باید سکان هدایت شهر را به فردی بسپارد که امانتدار رأی، اعتماد، محیط زندگی و اخلاق و فرهنگ مردم باشد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه یک شهر استاندارد باعث ایجاد حرکت اقتصادی و جذب سرمایه گذاری است، ادامه داد: فردی که میخواهد در جایگاه شهردار قرار بگیرد و سکان هدایت آبادی و سازندگی شهر را در دست داشته باشد، باید برای مردم کار کند.
امام جمعه تبریز، پرهیز از کارهای زائد و بدون برنامه را یکی از ویژگیهای شهردار تراز انقلاب از منظر رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و افزود: شهرداریها باید برنامههای زائد و منحرفکننده و حرفهای غیرمرتبط با کار را که عدهای به آنها مبتلا بودند و هستند، کنار بگذارند و فقط برای مردم کار کنند.
وی داشتن تقوا را یکی دیگر از ویژگیهای لازمه برای شهردار دانست و افزود: تقوا زرهی است که اگر انسان آن را پوشید، تیرهای زهرآگین فساد و گناه در او کارگر نخواهد شد و او را از پا نخواهد انداخت.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، داشتن روحیه مبارزه با فساد را در مجموعه شهرداری و شخص شهردار ضروری دانست و تشریح کرد: همان طور که رهبر انقلاب تاکید کرده اند در داخل تشکیلات شهرداری با فساد مماشات نکنید؛ چه فسادی که مربوط به بیرون شهرداری است و میخواهد از ابزار شهرداری استفاده کند، چه فسادی که خدای نکرده در درون هستهای از هستههای شهرداری رخنه کرده باشد و در آنجا بخواهد گسترش پیدا کند.
امام جمعه تبریز افزود: از منظر رهبر معظم انقلاب هرگونه مماشات با فساد و میدان دادن به آن، زیر پای شخص شهردار را خالی و امکان ادامه کار را برای او دشوار خواهد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم امانتداری را از دیگر ویژگیهای شهردار و شورای شهر تراز انقلاب دانست و گفت: یکی از مصداقهای مهم امانتداری انتخاب شهرداران امین، قابل اعتماد، باکفایت، پاکدامن، متدین، شجاع، ساده زیست، مردمدار و مقید به انضباط مالی است.
وی با بیان اینکه بودجه کلان شهرداری بسیاری را برای دسترسی به این بیتالمال وسوسه می کند، ادامه داد: شهرداریها همواره در معرض سوء استفاده افراد فرصتطلب و سودجو قرار دارند، اما ارتباط با مردم و دسترسی آسان آنان به مدیران شهرداری ها، موجب میشود زمینه بسیاری از فرصتطلبیها از بین برود.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم شناسایی نیازها و دغدغههای شهروندان را مقدمه تحول بزرگ شهری دانست و از اعضای شورا و شهردار منتخب خواست با توجه ویژه به موضوع حاشیه نشینی اقدامی عملی و موثر داشته باشند.
همچنین یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در سخنانی اظهار داشت: در کلان شهر تبریز ۳۵ ناحیه تعریف کردیم تا به صورت نقطهای رصد کنیم و بتوانیم معضلات و مشکلات را حل کنیم. در این نظام نامه از ۳۰۰ مدیر زیر چهل سال بهره خواهیم برد و از ظرفیت ۳۵ مسجد استفاده خواهیم کرد.
نظر شما