به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، آصف حمداللهی، سرپرست اداره کل آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد برگزاری همایش ایده های تحول آفرین ثبتی گفت: این همایش پنجم تیر ماه در هفته قوه قضاییه در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار می شود. این همایش در شش محور اسناد، املاک، فناوری اطلاعات، حقوقی و مالکیت فکری برگزار می شود که در هر محور سه ایده برتر و قابل تقدیر معرفی و در نهایت ایده ها در قالب کتاب چاپ می شود.
سرپرست اداره کل آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: این همایش به دنبال ثبت ایده های تحول آفرین ثبتی در دوره تحول و تعالی این سازمان برگزار می شود و شروعی در آغاز دوره ای از توجه به ایده و ایده پردازی در تحقق تحول در این سازمان است.
حمداللهی گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حوزه های مدیریتی مختلفی سر و کار دارد که این ماموریت ها شامل اسناد، املاک، مالکیت فکری، ثبت شرکت ها، حوزه فناوری و ... است که با توجه به گستردگی ماموریت ها و فرآیندها عمل به شیوه و فرآیند قبلی، تسهیل و تسریع خدمات ثبتی و رضایت مردم را در پی ندارد. بر همین اساس تحول در این فرآیند با ایده های تحول آفرین الزامی است.
وی یادآور شد: این ایده ها از جانب کسانی که کوله باری از تجربیات ثبتی را بر عهده دارند و همچنین کارمندان ثبت اسناد و املاک، دانشجویان دانشگاه، صاحبان ایده در حوزه ثبت اسناد و املاک، کارمندان ثبت دفاتر و افرادی که ایده هایی در این زمینه دارند، مطرح می شود.
وی گفت: در مدت قریب به 20 روز از اعلام فراخوان برای این همایش 400 ایده واصل شده است که تا 27 خرداد زمان ارسال ایده ها تمدید می شود.
وی با بیان اینکه یکی از محورهای این همایش ثبت فناوری اطلاعات است، اظهار کرد: الکترونیکی شدن و هوشمند شدن فرآیند در این سازمان به جد دنبال می شود و در حوزه فناوری در اعلام فراخوان این همایش ایده های خوبی دریافت کردیم و با این ایده ها برنامه های تحولی از جهت الکترونیکی و ثبت اسناد با دوره های قبل متفاوت خواهد بود.
وی گفت: ما از ارتباط با دانشگاه غافل نیستیم و اطلاع رسانی این همایش در دانشگاه ها نیز صورت گرفته است و صاحبان ایده از دانشجویان و اساتید می توانند ایده های خود را در این همایش مطرح کنند.
وی با بیان اینکه با توجه به حوزه ماموریت سازمان ثبت اسناد بیشتر مشکلات مربوط به مرحله اجرای سند است، تصریح کرد: با کثرت پرونده های اجرای سند مواجه هستیم و در حوزه قانون گذاری با تعداد زیادی از این پرونده ها روبرو شدیم که ما نیازمند تحول در فرآیندها هستیم تا فرآیند ثبتی تسهیل شود.
سرپرست اداره کل آموزش و پژوهش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اظهار کرد: سامانه خلاق و نوآوری به صورت دایمی افتتاح شده است و علاقه مندان می توانند ایده ها و نظرات خود را در این سامانه به ثبت برسانند.
وی گفت: برای انتخاب ایده های برتر هیئت های داوری استانی و ستادی فعال هستند و پایش اولیه و استانداردسازی انجام و ارزیابی پایانی و انتخاب ایده مورد تقدیر در هیئت های داوری ستادی انجام می شود.
وی گفت: هیئت داوران شامل اساتید، قضات، صاحب نظران، مدیران، کارشناسان سازمان ثبت اسناد املاک کشور و سردفتران است.
وی خاطرنشان کرد: از ایده های برتر در حوزه های مختلف استقبال می کنیم و ایده پردازان ممتاز بر اساس رای هیئت داوری ارزیابی و ضمن دعوت افتخاری در همایش توسط ریاست سازمان مورد تقدیر قرار می گیرند و از صاحبان ایده های برتر در قالب پروژه های سازمانی و نشست های تخصصی در پیشبرد اهداف سازمان استفاده می شود.
نظر شما