توسعه صادرات محصولات فرهنگی، رویکرد اصلی رایزنان فرهنگی در دوره جدید است

وزیر فرهنگ با تاکید بر رویکرد جدید رایزنان فرهنگی در دوره جدید گفت: یکی از مولفه‌های جدی در ارزیابی عملکرد رایزنان، توفیقات آنان در تبادلات فرهنگی با سایر کشورها است چرا که وظیفه اصلی رایزنان در دوره جدید، اهتمام بر توسعه صادرات فرهنگی  خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی عصر امروز با حضور در گالری گویای تهران ضمن بازدید از نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد جلیل رسولی چهره ماندگار خوشنویسی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایت از آثار فاخر خوشنویسی تاکید کرد: از ابتدای آغاز به کار دولت مردمی یکی از سیاست‌های اصلی‌ در وزارت فرهنگ حمایت از هنرهای تجسمی بوده و تقویت اقتصاد هنر به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

اسماعیلی با اشاره به استقبال جهان اسلام از آثار فاخر خوشنویسی فاخر ایرانی افزود: شخصا در یک ماه گذشته میزبان پنج وزیر فرهنگ کشورهای منطقه بوده‌ام که در تفاهم‌نامه‌ها و مذاکرات شاهد تمایل طرف‌های مقابل برای تعاملات در حوزه آثار هنری و برگزاری نمایشگاه‌ها و گالری‌های مشترک بوده و در این راستا کشورهای قطر، عراق، لبنان، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند.
وزیر فرهنگ از ابلاغ جدید به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای اهتمام رایزنان فرهنگی درباره تبادلات فرهنگی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مولفه‌های جدی در ارزیابی عملکرد رایزنان، توفیقات آنان در تبادلات فرهنگی با سایر کشورها است چرا که وظیفه اصلی رایزنان در دوره جدید، اهتمام بر توسعه صادرات فرهنگی خواهد بود.

وی دستور کار اجلاسیه جدید رایزنان فرهنگی را موضوع تبادلات فرهنگی بیان کرد و گفت: رایزنان باید کارنامه قابل دفاعی در حوزه تبادلات فرهنگی داشته باشند؛ بنابراین در این مسیر برای حضور در برخی کشور اروپایی، هنرمندان عرصه تجسمی که دارای مطالعات و تحصیلات مرتبط هستند را به‌ عنوان رایزن انتخاب کرده‌ایم تا بتوانند عرصه تبادلات فرهنگی را رونق بدهند.
اسماعیلی با تاکید بر تعاملات فرهنگی بین‌المللی 
گفت: در دیداری که رئیس‌جمهور با هنرمندان حوزه تجسمی در موزه‌ هنرهای معاصر داشت،  دیپلماسی هنر را مورد تاکید قرار داد و ما نیز در این وزارتخانه این امر را در دستور کار خود قرار داده ایم.
رئیس شورای هنر با تاکید براینکه زبان هنر گویاترین زبان برای پیوند میان جوامع مختلف است، افزود: صلح، آرامش و دوستی دستاورد هنر است و کشورمان در طول هزاره‌های مختلف پرچمدار صلح و آرامش بوده است و پیشانی این حرکت هنرمندان و مفاخر هنری خواهند بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اصالت هنر خوشنویسی اشاره کرد و گفت: هنر خوشنویسی یکی از هنرهای اصیل ایرانی است که به جرأت می‌توان کشورمان را مهد اعتلای آن دانست و چراغ این هنر با وجود هنرمندان بزرگی چون استاد رسولی همچنان روشن است.
وی همچنین درباره ویژگی‌های آثار این نمایشگاه تاکید کرد: امروز در این نمایشگاه آثار فاخر و ارزشمندی برای اولین‌بار از استاد رسولی به نمایش در آمده و از عموم مردم دعوت می‌کنم از این آثار دیدن کنند تا روح و جانشان را حلاوت بخشد و مثل یک منظره بسیار زیبا از تماشای این آثار بی‌نظیر لذت ببرند.
گفتنی است، گالری گویا واقع در خیابان کریمخان زند تهران از ۱۷ تیر تا ۶ مردادماه ۱۴۰۱ میزبان آثار خوشنویسی جلیل رسولی چهره ماندگار خوشنویسی است.

کد خبر 1195725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha