مهارت آموزی مهم ترین راه کاهش نرخ بیکاری است

جهانی با اشاره به اهمیت حرفه آموزی و مهارت آموزی، گفت: مهم ترین راه ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهارت آموزی نسل جوان است.

«علی جهانی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، با اشاره به معضل بیکاری در استان، اظهار داشت: توسعه طرح های مهارت آموزی سل جوان مهم ترین گام در راستای اشتغال نسل جوان است.

 

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان افزود: برای تقویت توانمندی های نسل جوان متناسب با بازار کار موجود در استان لازم است که دانشگاه‌ها و نهادهای آموزشی، بازار کار استان را رصد و آموزش‌های خود را با نیاز بازار کار منطبق سازند.

 

وی با بیان اینکه مهمترین حلقه اتصال کارجویان و کارفرمایان مهارت است، خاطرنشان کرد: کارفرمایان دنبال افراد توانمند و دارای مهارت هستند.

 

جهانی ادامه داد: کارجوی دارای مهارت به راحتی جذب کار می شود و یا خود با آن مهارت می تواند برای خود کارآفرینی کند.

 

وی به ثبت نام کارجویان استان توسط کاریابی های غیر دولتی اشاره کرد و گفت : با توجه به رصد و پایش کارجویانی که توسط این کاریابی ها به واحدهای اقتصادی مشغول بکار شدند 40 درصد از این افراد فاقد مهارت بودند که درصورت مهارت کارجویان افراد بیشتری جذب بازار کار می شد.

 

جهانی اظهار داشت: در سطح شهرستان‌های لرستان 20 مرکز کاریابی‌ها و مشاوره شغلی غیر دولتی فعالیت می کنند که در هفت ماهه امسال توانستند 456 نفر را  در بنگاه های اقتصادی استان مشغول بکار کنند.

 

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به مهارت آموزی افراد جویای کار در استان تاکید کرد و گفت: از این کارجویان تعداد 244 نفر زن و 212 نفر مرد می باشند که افراد داری مهارت 141 نفر و کارجوی فاقد مهارت 315 نفر می باشند.

 

وی با بیان اینکه مراکز کاریابی می توانند با رصد بازار کار سهم بالایی در ایجاد اشتغال نقش مهمی داشته باشند، خاطر نشان کرد: این مراکز می‌توانند با توجه به پایش بازار کار و با هدف ارائه راهنمایی و مشاوره شغلی به جویندگان کار و کارفرمایان به شناسایی فرصت‌های شغلی و تامین نیرو برای بنگاه های اقتصادی استان کمک کنند.

 

جهانی افزود: در هفت ماهه سالجاری بیش از 980 فرصت شغلی از طرف واحدهای اقتصادی استان به مراکز کاریابی در بخش‌های مختلف اقتصادی اعلام شده بود که بخشی از فرصت‌های شغلی معرفی شده به دلیل عدم مهارت کارجویان به این واحدها معرفی نشدند.

 

وی با تاکید بر اینکه مراکز کاریابی معرفی کارجویان فاقد مهارت به فنی و حرفه ای استان را در دستور کار خود قرار دهند، اظهار داشت: ظرفیت بسیار خوبی در مراکز آموزشی فنی و حرفه ای در سطح استان جهت مهارت افزایی جویندگان کار فاقد مهارت وجود دارد که لازم است هم فارغ التحصیلان دانشگاهی و هم کارجویان با توجه به نیاز خود و بازار کار  نسبت به آموزش های مهارتی اقدام کنند.

 

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان اظهار کرد: کاریابی های استان در این زمینه بیش از 80 نفر از کارجویان را به مراکز فنی و حرفه ای برای کسب مهارت معرفی کردند.

کد خبر 1232131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha