جامعه  به شناخت عمیق نهج البلاغه و باورهای امام علی (ع) و عمل به آن نیاز  دارد

کارشناس مسایل سیاسی با تاکید بر اینکه امروز شدیدا به شناخت عمیق نهج البلاغه و باورهای امام علی (ع) و عمل به آن نیاز داریم، گفت: متاسفانه در جامعه ما با وجود ارادت به امام علی (ع) عمل به فرمایشات ایشان کافی نیست.

«محمدحسن قدیری‌ابیانه»، کارشناس مسائل سیاسی و سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک درباره مدیریت فرهنگی از دیدگام امام علی (ع) به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: امام علی (ع) گرفتار مردمی بودند که به تکالیف شان عمل نمی کنند و لذا نهج البلاغه پر است از گلایه ایشان از مردم زمانه خود، متاسفانه عده ای فریب دغل بازی های دشمن را می خورند که یک مصداق آن علم کردن قرآن بر سر نیزه توسط معاویه بود که در آستانه پیروزی بر دشمن؛‌ یاران فریب خورده امام علی (ع) را بر آن داشت که شمشیر از میان بکشند و امام را مجبور کنند که از مالک اشتر بخواهد دشمن را رها کند و برگردد و بعد مالک اشتر را به حکمیت تحمیل کردند. نبود بصیرت در مردم موجب می شود که حتی با وجود حاکمیت امام معصوم (ع) به نتیجه دلخواه نرسند کما اینکه مجبور شدند با وجود ماجرای غدیر 25 سال سکوت کنند و در پنج سالی که علاوه بر امامت؛ خلیفه نیز باشد با مشکلات عدیده ای مواجه شدند.

 

 

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد:  «بصیرت»، مسئله بسیار مهمی است که همواره مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند چرا که نتیجه ایمان بدون بصیرت می شود خوارج؛ اینجاست که مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین تاکید دارند. نکته ای که امروز شدیدا به آن نیاز داریم شناخت عمیق نهج البلاغه و باورهای امام علی (ع) و عمل به آن است. متاسفانه در جامعه با وجود ارادت به امام علی (ع) عمل به فرمایشات ایشان کافی نیست مثلا امام علی (ع) می فرماید: «بهترین تفریح کار است» حال آنکه باور عمومی در ایران این است که بهترین کار تفریح است. بخش بسیار مهمی از مشکلات اقتصادی کشور ناشی از همین باور غلط است.

 

 

«محمدحسن قدیری‌ابیانه» درباره جایگاه فرهنگ مقاومت و استکبار ستیزی در اندیشه امام علی (ع)  اینگونه توضیح داد: دین اسلام و امام علی (ع) به شدت تاکید دارند که حامی مظلوم و دشمن ظالم باشید، حتی فرمایشی دارند مبنی بر اینکه کسی که ظلم را بپذیرد شریک ظالم است، یعنی ما حق نداریم ظالم را بپذیریم باید در مقابل ظلم مقاومت کنیم هرچند علی رغم مقاومت مان مظلوم واقع شویم تکلیف مان مقاومت است، حق نداریم در مقابل ظلم ظالم به مظلوم  و نسبت به هر انسان و ملتی بی تفاوت باشیم باید از آنها حمایت کنیم.

 

وی افزود: بر روی صندوق های صدقات نوشته شده است «صدقه هفتاد بلا را از انسان دور می کند» در حالی که نیت صدقه دهنده کمک به دیگران است، اما خودش از هفتاد بلا مصون می ماند این در رابطه با کمک به سایر ملت ها هم صدق می کند، مثلا ما به عراق، سوریه، لبنان و فلسطین که مظلوم واقع شدند و مورد ستم استکبار قرار گرفتند، کمک می کنیم تا از زیر ظلم نجات پیدا کنند و این کمک ما هر چند با نیت کمک آزادی و رهایی آنها از ظلم است اما برای خود ما هم امنیت به ارمغان می آورد و امنیت مهمترین رکنی است که در هر جامعه ای به آن نیاز است، مثلا اگر داعش در عراق پیروز می شد برای امنیت ما خاطرناک تر از صدام بود، یا اگر مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی وجود نداشت و حزب الله و حماس و سوریه امکان ضربه زدن به رژیم صهیونیستی را نداشتند، این می توانست منجر به تجاوزات نظامی استکبار به ایران می شد.

 

 

وی ادامه داد: زمانی که «اوباما» رییس جمهور  آمریکا بود طی مصاحبه ای از او پرسیدند: شما که ابرقدرت هستید چرا به ایران حمله نمی کنید و کار ایران را یکسره نمی کنید؟ او پاسخ داد: «اگر ما به ایران حمله کنیم حزب الله، اسراییل را نابود می کند» . بر این اساس اگر توان حزب الله برای نابودی اسراییل مانع حمله نظامی آمریکا به ایران می شود عقل حکم می کند که ما این توان حزب الله را افزایش دهیم برای اینکه آمریکا جرات حمله به ایران را نداشته باشد.

 

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه با اشاره به عوامل بازدارنده حمله آمریکا به ایران گفت: تسلط ایران بر تنگه هرمز که 40 درصد نفت دنیا از آن عبور می کند، قدرت موشکی و سایر سلاح هایی که می تواند اسراییل را هدف قرار دهد همگی از عوامل بازدارنده است. همچنین اتحاد ملی حول محور رهبری نیز عامل ناامیدی دشمن است.

 

 

وی تصریح کرد: توان مقاومت یمن در مقابل تجاوز و امکان کنترل باب المندب توسط این کشور در صورت پیروزی نهایی مقاومت همسو با ایران نیز از عوامل بازدارنده است و قدرت چانه زنی ما را با سایر کشورها در مذاکرات دیپلماتیک بالا می برد یعنی میدان، قوام بخش دیپلماسی است، برعکس دولت گذشته که میدان را مانع دیپلماسی می دانست اگر این قدرت میدان و پیروزی های ایران و قدرت گیری مقاومت در کشورهای مختلف نبود هیچ گاه شش کشور قدرتمند جهانی حاضر نمی شدند در یک سوی میز قرار بگیرند و با ایران در سوی دیگر میز به مذاکره و چانه زنی بپردازند. 

 

کد خبر 1260926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha