انتخاب یک گیلانی به عنوان رئیس هیأت داوران دومین مسابقه بین المللی «آسیای ادبی»

حمید نظرخواه شاعر، نویسنده و پژوهشگر گیلانی به عنوان رییس هیأت داوران دومین مسابقه بین المللی «آسیای ادبی» قزاقستان به همراه دو گیلانی دیگر به عنوان هیات داوران، انتخاب شد.ند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان،  بختیت رستم اف _رئیس دومین مسابقه بین المللی «آسیای ادبی» در قزاقستان طی نامه ای حمید نظرخواه علیسرایی_ شاعر، نویسنده، داستان‌نویس، روزنامه‌نگار، پژوهشگر فرهنگ عامه و رئیس مؤسسه فرهنگ گیل کوچصفهان را به عنوان رئیس هیأت داوران دومین مسابقه بین المللی «آسیای ادبی» زبان فارسی در ایران انتخاب کرد.

همچنین بهرام علیزاده _شاعر و منتقد ادبی و آرش دل آور_ شاعر و منتقد ادبی نیز به عنوان هیأت داوران بین المللی زبان فارسی (ایران) معرفی شدند.

به مناسبت هشتصدمین سالگرد تولد سلطان بابیارس حاکم مصر و سی امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک قزاقستان و مصر دومین مسابقه بین المللی «آسیای ادبی» در حال برگزاری است که شرکت کنندگان می توانند آثار خود را با فرمت docx(Microsoft word)  فونت ( ( New Times Roman با ارسال سه شعر و 2 نثر کوتاه ادبی با هر موضوعی حداکثر با 10000 کلمه (بدون فاصله) به دبیرخانه به ایمیل ionna_1994_94@mail.ru ارسال نمایند.

موضوعات این مسابقه، هشتصدمین سالگرد تولد سلطان بابیارس، 30 سال روابط دیپلماتیک قزاقستان و مصر و دوستی مردم اعلام شده است و شاعران و نویسندگان فارسی زبان می توانند آثار خود را به زبان فارسی و بدون ترجمه به این مسابقه ارسال کنند.

آخرین مهلت ارسال آثار 11 خرداد 1402 می باشد و کمیته ساماندهی سه دیپلم برای برنده های اول، دوم و سوم و یک نشان “ ICPD” برای برنده نهایی در نظر گرفته است.

علاوه بر این مشوق هایی به صورت گواهینامه ها، دیپلم ها و تقدیرنامه هایی وجود خواهد داشت.

آثار همه برندگان این مسابقه در گلچین بین المللی ادبی قاهره در مصر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، حمیدنظرخواه علیسرایی_ شاعر، نویسنده، داستان‌نویس، روزنامه‌نگار، پژوهشگر فرهنگ عامه متولد 1357 در شهرستان کوچصفهان است که از سال 1381 تا 1386 عضو هیئت مؤسس و مسئول انجمن شعر و ادب کوچصفهان بود و همچنین مؤسس و سرپرست گروه «کوچسفهان شناسی» از سال 1390 تا به امروز است.
 نظرخواه فعالیت مطبوعاتی خود را به طور رسمی از سال 1384 با روزنامه های محلی شمال ایران، گیلان آغاز کرده است. او در دوران دانشجویی به عنوان صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله تی تی «شکوفه» را به دو زبان گیلکی و فارسی چاپ و منتشر می کرد.
وی که اکنون رئیس مؤسسه فرهنگ گیل کوچصفهان است، اولین کتاب شعر خود را در سال ۱۳۹۷ به زبان گیلکی با ترجمه فارسی با عنوان بادˇ گاره سری «لالایی باد» توسط انتشارات گیل و دیلم منتشر کرد.

نظرخواه همچنین در سال 1400 برگزارکننده و دبیر اولین دوره جشنواره ملی داستان کوتاه (جایزه علیسرایی) در دو بخش آزاد و بخش ویژه ویروس کرونا بود.
در سال 1401به عنوان رئیس هیأت داوران و دبیر بخش کتاب جشنواره ادبی« ولگ نیگا » از سوی مؤسسه فرهنگی و هنری خورشید گیل و دیلم انتخاب شد.

 اشعار و نوشته‌های او در نشریات مکتوب و الکترونیکی در گیلان، ایران و سایر کشورها به زبان‌های گیلکی، فارسی، عربی، انگلیسی، چینی، کره ای، آلبانیایی و ... چاپ و منتشر می‌شود.

* آرش دل آور شاعر و منتقد ادبی در سال 1359 در شهرستان کوچصفهان متولد شد. که اشعار و نقدهای ادبی وی در مطبوعات کشور چاپ و منتشر می شود. از آثار وی می توان به مجموعه شعر (صحافی باران) انتشارات خارا سال 1396 و آنتولوژی شعر ( معاصران مؤثر در شعر ایران ) در سال 1397 توسط انتشارات آقای کتاب وارد بازار کتاب، اشاره کرد.

* دکتر بهرام علیزاده _شاعر و منقد ادبی در سال 1351 در شهرستان کوچصفهان متولد شد. وی مدرس آواز و رئیس مؤسسه فرهنگی و هنری خورشید گیل و دیلم است. علیزاده سالها مدرس ادبیات و داور مسابقات شعر استانی و کشوری بوده است.
مقالات ادبی وی در مجلات معتبر چاپ و منتشر شده است. (فصل بی تابی ها)  و (شعر بانو) دو عنوان کتاب شعر  منتشر شده از علیزاده هستند.

کد خبر 1266241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha