به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، عبدالمجید فرهادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه وبویراحمد، ظهرامروز(12آذر) در نشست هم اندیشی روابط عمومی ادارات استان، با ارائه گزارشی از عملکرد کمیته امداد در هشت ماهه گذشته سال جاری، گفت: در حال حاضر قریب به 31 هزار و 764 خانواده از خدمات متفاوت این نهاد بهره مند هستند.
فرهادی، تعداد ایتام تحت حمایت کمیته امداد استان را 6هزار و 280 نفر برشمرد و گفت: در این راستا تعدادچهار هزار و 964 حامی سرپرستی از این ایتام را عهده دار هستند و ماهیانه مبالغی به حساب این ایتام واریز می کنند.
وی با بیان اینکه یک هزار و 166 مورد طرح اشتغالزایی و 146 مورد کاریابی از دیگر خدمات کمیته امداد در این هشت ماه می باشد، گفت: در این راستا بالغ بر 81 میلیارد و 940 میلیون ریال هزینه شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه در امر مشارکت مردم برای برآوردن نیازهای مددجویان در سرفصل های متفاوت 79 درصد رشد داشته ایم، گفت: در هشت ماهه گذشته سال جاری میزان کمک های مردمی 54 میلیون و 364 هزار ریال بوده که این رقم نشان از اعتماد مردم به این نهاد می باشد.
فرهادی در ادامه به برگزاری این نشست به منظور ارائه راهکارهای مناسب جهت کاهش فقر در استان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به جامعه آماری تحت حمایت نیازمند همکاری و تعامل همه جانبه برای کاهش فقر و از بین بردن آن در استان هستیم.
وی تصریح کرد: در این زمینه باید تلاش کنیم فرهنگ کمک رسانی به هم نوعان را در جامعه و بین مردم نهادینه کنیم و این کار نیازمند همکاری همه جانبه روابط عمومی های ادارات و اصحاب رسانه می باشد.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست گفت: در تمام ادیان الهی در خصوص انفاق سفارش شده است و ائمه اطهار پیش گامان این امر مهم بوده اند.
محمدرضا باقرزاده با اشاره به اینکه این نشست فرصتی را در اختیار ما قرار داده که بتوانیم گامی موثر در راه کمک به نیازمندان برداریم، گفت: امیدواریم که روابط عمومی ها ارتباط بین فقرا و مدیران ادارات را برقرار کنند.
وی اظهار داشت: این نشست به منظور سند کاهش فقر است و به این منظور باید از اموالی که دوست داریم، برای مصارف فقرزدایی انفاق کنیم.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: باید در دستگاه های اجرایی این تبلیغ را برای کارکنان داشته باشیم و در هر اداره یک شبکه نیکوکاری تشکیل داده و یک درصد از اعتبارات تبلیغات هر اداره را به امر تبلیغ در راستای کمک رسانی به نیازمندان اختصاص دهیم.
وی با اعلام آمادگی برای برگزاری هر دو ماه یک بار این جلسات، گفت: می توانیم در پایان هر دو ماه گزارش و نتایج حاصل از عملکرد هر اداره را جمع بندی و برای بهتر شدن روند کمک ها و حل مشکلات نیازمندان تلاش مضاعف کنیم.
پایان پیام/
نظر شما