حجت الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، صبح امروز(29 اردیبشهت) در این باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، گفت: در نشستی که با حضور شنبه زاده مدیرکل میراث فرهنگی و گرشگری استان برگزار شد، تصمیمات خوبی در جهت گسترش و رونق گردشگری و جذب بیشتر گزدشگران در جوار بقاع متبرکه و طبیعت زیبای این استان گرفته شد.
وی اظهار کرد: در این نشست مقرر شد تفاهم نامه ای بین این دو دستگاه منعقد شود تا با ارائه طرح ها و برنامه هایی در خصوص همکاری دو جانبه این دو سازمان و پیگیری برای اجرایی کردن این طرح ها و جذب اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز اقدامات لازم صورت گیرد.
حجت الاسلام کاروند، تصریح کرد: با توجه به اینکه امام زاده سید عبدالله در دره زیبا و دامنه ی کوه های سرسبز شره زول واقع شده و در ایام سال به ویژه تعطیلات نوروز و روزهای آخر هفته پذیرای زائران و گردشگران فراوانی از سراسر استان بوده، فراهم کردن زیرساخت ها و امکانات رفاهی برای جذب گردشگران در اولویت اصلی برنامه های این دو دستگاه قرار دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، بیان کرد: تامین آب، آسفالت مسیر بقعه به سمت دره، احداث سرویس های بهداشتی، ساخت سکو، آلاچیق و برق رسانی از جمله طرح های است که دو دستگاه با همکاری و جذب اعتبارات ملی و استانی در اجرای آنها با هم تبادل نظر کردند.
وی، اضافه کرد: این اداره کل در نظر دارد به عنوان سرمایه گذار بخش خصوصی طرح اولیه برای ایجاد امکانات گردشگری در جوار بقعه متبرکه امام زاده سید عبدالله را به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ارائه تا سازمان مذکور در جهت فراهم کردن زیر ساخت های این طرح از طریق مرکز اقدام لازم را انجام دهد.
حجت الاسلام کاروند، تامین آب شرب بقعه امام زاده ابراهیم قتال (ع) را از دیگر مصوبات این نشست عنوان کرد و افزود: مقرر شد سازمان میراث فرهنگی اعتباری 900 میلیون ریالی برای اجرای فاز نخست تامین آب شرب از منطقه بیشه دراز به بقعه را فراهم و مرحله بعدی توسط اداره کل اوقاف صورت گیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، بیان کرد: امام زاده ابراهیم قتال(ع) از بقاعی است که مردم استان ارادت خاص و ویژه ای به این بقعه داشته و می طلبد با ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی برای زائران و گردشگران زمینه رونق این منطقه را ایجاد کرد.
وی، توسعه شبستان بقعه ابراهیم (ع) بردی زرین آباد یکی دیگر از مصوبات این نشست برشمرد و یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان با طراحی و مطالعه اولیه در این بقعه درصدد جذب اعتبارات ملی برای این بقعه بوده و از محل 40 درصد نذورات عمرانی بقعه از سوی اداره کل اوقاف نیز سعی در اجرایی کردن طرح توسعه و ایجاد تمهیدات لازم برای رفاه حال زائران در این بقعه هستیم.
حجت الاسلام کاروند، با اشاره به اینکه مردم استان نگاه مذهبی به گردشگری دارند، خاطرنشان کرد: همکاری و همدلی دو دستگاه اوقاف و گردشگری می تواند فرصت خوبی برای رونق گردشگری مذهبی و تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی در این استان بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری را فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما