وضعیت صنعت گردشگری در کشور مطلوب نیست

خبرگزاری شبستان: نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت صنعت گردشگری در کشور مطلوب نیست و متاسفانه این ظرفیت عظیم مورد غفلت واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از روابط عمومی همایش بین المللی "معماری و توریسم" محمدرضا رضایی کوچی، نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در زمینه تاثیر برگزاری چنین همایش هایی در ارتقای وضعیت معماری و توریسم اظهار کرد: این همایش در هر دو بعد معماری و توریسم می تواند تاثیرگذار باشد زیرا هر دو عرصه نیاز به کار فرهنگی و رسانه ای برای افزایش سطح آگاهی عمومی دارد.


وی افزود: معماری کشور ما از دیرباز در جایگاه ممتازی قرار داشته که در سال های اخیر با معماری مدرن ادغام شده است و نسل های آینده کمتر از تاثیرات معماری کشورمان و زیبایی آن با خبر هستند بنابراین برگزاری چنین همایش هایی می تواند برای نسل جوان بسیار مفید باشد.


نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی یکی از عوامل دور ماندن از سبک زندگی ایرانی - اسلامی را بی توجهی به معماری ایرانی دانست و تصریح کرد: در شهرهای ما معماری مدرن جایگزین معماری اصیل ایرانی اسلامی را شده و این مسئله بر سبک زندگی ما نیز تاثیرگذار بوده که نمونه آن را به عینه در خانواده ها می توانیم مشاهده کنیم.


رضایی کوچی وضعیت صنعت گردشگری در کشور را هم مطلوب ندانست و خاطرنشان کرد: برگزاری چنین همایش هایی برای صنعت گردشگری کشور بسیار مهم و تاثیرگذار خواهد بود زیرا صنعت گردشگری در دنیای امروز یکی از منابع درآمدزایی برای کشورها به حساب می آید که متاسفانه در کشور ما توجه چندانی به آن نمی شود.


وی با بیان اینکه معماری و گردشگری در بسیاری از عرصه ها با یکدیگر پیوستگی دارند، گفت: معماری همواره از عوامل جذب گردشگر به شمار می رود و کشور ما هم در عرصه معماری سنتی آثار برجسته ای را در شهرهای مختلف دارد.


نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی رشد معماری و گردشگری در کشور در کنار یکدیگر میسر دانست و افزود: باید شرایطی فراهم شود که در ساخت و سازهای مختلف در شهرها معماری سنتی کشورمان هم جایگاه خود را حفظ کند و در کنار آن آثار باستانی هم آسیب نبینند و این امانت گران بها را بتوانیم به نسل های آینده ارائه دهیم.


رضایی کوچی همکاری همه دستگاهها را برای حفظ معماری و گردشگری کشور لازم دانست و گفت: نباید تنها سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را متولی حفظ معماری در کشور دانست و همه دستگاه ها از جمله وزارت راه و شهرسازی، سازمان قوه فضاییه و شهرداری ها هر کدام به سهم خود باید برای حفظ معماری اصیل ایرانی و اسلامی که ارتباط مستقیمی با سبک زندگی ایرانی - اسلامی دارد، تلاش کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 369459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha