فرزین بهمنی آزاد، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گچساران به برنامه های این اداره در زمینه برگزاری کنگره ملی بی بی حکیمه (سلام الله علیها) اشاره و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: اداره اوقاف گچساران از دی ماه سال قبل ساخت کلیپی 30 دقیقه ای در مورد عملکرهای فرهنگی و عمرانی که در امامزاده بی بی حکیمه (سلام الله علیها) آغاز شده و مصاحبه زنده با افرادی که از کرامات این امامزاده بی نصیب نبودند را در دستور کار قرار داد.
بهمنی آزاد افزود: تعداد 2 هزار سی دی از عملکردها و کرامت امامزاده تهیه و در روز برگزاری کنگره در اختیار میهمانان بی بی قرار می گیرد.
وی تهیه کتابی از کرامات بی بی حکیمه (سلام الله علیها) با حدود 250 صفحه صفحه و مصاحبه به صورت زنده با افراد را از دیگر برنامه های اوقاف عنوان و افزود: در این کتاب برنامه های فرهنگی و عمرانی که از سال 1371 آغاز شده، طرح جامع امامزاده، برنامه هایی که پیش بینیی شده و هزینه هایی که تاکنون زوار داشتند و همچنین اعتبارات استانی اختصاصی به حرم توسط روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در دست تهیه است که انشالله این کتاب در روز برگزاری اختتامیه کنگره در حرم امامزاده بی بی حکیمه (سلام الله علیها) رونمایی می شود.
این مسئول گچسارانی در ادامه، بیان داشت: یکی از کارهای اصلی، اساسی و در واقع مهم ترین کاری که به عنوان یادگار برای همیشه ماندگار خواهد بود، پرچم امامزاده است.
بهمنی آزاد با بیان این که این پرچم به مدت 10 روز توسط گرافیست های استان فارس با همکاری اداره اوقاف شهرستان گچساران انجام شده، عنوان کرد: پرچم امامزاده با طراحی بسیار ساده، با نام خود امامزاده و طراحی نیم گنبد که معرف ساختمان امامزاده بی بی حکیمه (سلام الله علیها) است.
وی اظهار داشت: این پرچم مثل پرچم های امام رضا (علیه السلام)، حضرت معصومه (سلام الله علیها)، حضرت شاهچراغ (علیه السلام) ماندگار است که روز برگزاری کنگره ملی رونمایی و لوگو و آرم اصلی بی بی با این پرچم تهیه شده می شود.
رئیس اوقاف گچساران با بیان این که دبیر استقبال از کنگره ملی بی بی حکیمه (سلام الله علیها) برعهده اداره اوقاف است، یادآور شد:این اداره برنامه ها را در 34 آیتم به فرماندار ارائه داده که طراحی و چاپ پوسترها، پیشنهاد طرح تندیس خود امامزاده برای میهمانان و برگزیدگان با لوگوی طراحی شده از طرف اوقاف، طراحی کارت شناسایی، هماهنگی با جامعه القرآن گچساران جهت استفاده از دانش آموزان قرآنی این مرکز با لباس های مخصوص جهت استقبال از میهمانان با پوشش های محلی که در برنامه کمیته روابط عمومی و استقبال پیش بینی شده است.
بهمنی آزاد پوشش محلی استقبال با اداره میراث فرهنگی، پیش بینی ایستگاه صلواتی توسط هلال احمر، هماهنگی با صدا و سیما، چاپ پوستر مربوط به امامزاده توسط اوقاف و میراث فرهنگی، تجلیل از هیئت امنای فعال توسط اداره اوقاف، اطلاع رسانی روی تاکسی ها، اتوبوس ها و دیگر مکان ها توسط شهرداری و برپایی چادر در ورودی های گچساران توسط هلا احمر را از دیگر برنامه ها در روز برگزاری کنگره ملی بی بی حکیمه (سلام الله علیها دانست.
مرقد و زیارتگاه امامزاده بی بی حکیمه خاتون (سلام الله علیها) دختر بلافصل امام هفتم موسی بن کاظم (علیه السلام) در 81 کیلومتری و جنوب گچساران در ضلع شرقی روستای بی بی حکیمه (سلام الله علیها) از توابع و روستاهای این شهرستان، حد فاصل بندر گناوه به مرکز گچساران (دوگنبدان) در میان تنگه ای بزرگ و طولانی قرار گرفته است.
مرقد مطهر بی بی حکیمه (سلام الله علیها) یکی از پرآوازه ترین امامزاده های جنوب کشور بوده که همه ساله پذیرای زائران بسیار زیادی از جنوب کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس و شیعه نشین از جمله کویت، بحرین، امارات، قطر و دیگر کشورهای عربی از جمله لبنان، عراق، عربستان و سوریه است.
نخستین کنگره ملی بی بی حکیمه (سلام الله علیها) روزهای هفتم و هشتم آبان ماه جاری با حضور میهمانان کشوری و استانی در جوار حرم مطهر این امامزاده واجب تکریم برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما