آموزش و پرورش می‌تواند مرکز توسعه فعالیت‌های قرآنی باشد

تقی‌پور با بیان اینکه آموزش و پرورش از ظرفیت‌های فراوانی برای گسترش باورهای قرآنی در سطح جامعه برخوردار است، گفت: آموزش و پرورش می‌تواند مرکز توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور باشد.

به گزارش خبرنگار شبستان، تقی‌پور، قائم‌مقام نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مراسم افتتاحیه بخش آموزش گفت: نمایشگاه امسال تفاوت‌های فراوانی با نمایشگاه سال گذشته دارد و این تفاوت‌ها فرصت‌های جدیدی برای گسترش باورهای قرآنی در سطح کشور و بلکه سطح جهان پدید آورده‌اند.

وی با اشاره به بخش‌های جدید نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم محور برنامه‌های قرآنی در این نمایشگاه را تحول در علوم انسانی دانست و افزود: با محور قرار دادن این موضوع از تعداد بسیاری از اساتید این حوزه دعوت به عمل آوردیم و کوشیدیم تا از نظرات صاحب‌نظران بهره‌مند شویم.

تقی‌پور تشکیل کرسی‌های نظریه‌پردازی در علوم قرآنی را از دیگر فعالیت‌های جدید این نمایشگاه معرفی کرد و اظهار کرد: در بخش کرسی‌های نظریه‌پردازی با استفاده از صاحب‌نظران عرصه علوم قرآن حدود 100 جلسه پیش‌بینی شده است و در پایان این جلسات بنا داریم دستاوردهای این کرسی‌های نظریه‌پردازی را در پنج مجلد گرد آورده و به علاقه‌مندان تقدیم کنیم.

قائم‌مقام نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم خاطرنشان کرد: در بخش عفاف و حجاب تلاش کرده‌ایم با ارایه محصولات فرهنگی نمونه‌هایی از حجاب اسلامی و ایرانی را به دختران و زنان ایرانی معرفی کنیم و حتی با ارایه تخفیفات ویژه شرایط را برای استفاده آنان از حجاب اصیل اسلامی فراهم نماییم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود دشمن‌شناسی و بیداری اسلامی را مورد اهمیت توصیف کرد و گفت: اهمیت این موضوع سبب شد تا در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم قسمتی را با عنوان دشمن‌شناخت و بیداری اسلامی ایجاد کنیم و این موضوع را با محور توسعه علوم قرآنی مورد ارزیابی قرار دهیم.

تقی‌پور به ضرورت وجود ارتباط تنگاتنگ میان آموزش و پرورش و مراکز قرآنی اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش می‌تواند مرکز توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور باشد.

تقی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به گسترش فعالیت‌های قرآنی در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: نطفه فعالیت‌های قرآنی با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران منعقد شد و در همان سال‌ها مجلس شورای اسلامی به تصویب درصدی از بودجه کشور برای گسترش مبانی قرآنی همت گمارد و در طول این سال‌ها درصد بودجه فعالیت‌های قرآنی کشور به صدها میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این در حالی بود که در سال‌های اول نمایشگاه بین‌المللی قرآن هزینه‌ کردن حتی صد میلیون تومان هم در این عرصه با مشکل روبرو بود.

قائم‌مقام نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم توجه به خانواده، کودکان و نوجوانان را از بخش‌های مهم فعالیت‌ آموزشی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن توصیف کرد و ادامه داد: آموزش و پرورش ظرفیت فعالیت قرآنی در بخش خانواده و کودکان را دارا است و من به عنوان یکی از مسئولان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن با کمال اشتیاق خواستار این هستم که آموزش و پرورش در تمام بخش‌های این نمایشگاه به فعالیت بپردازد و کارشناسان خود را به کار گیرد.

تقی‌پور در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد که در آینده‌ای نزدیک بخش‌های بزرگ‌تری از فعالیت‌های قرآنی این نمایشگاه را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند و اضافه کرد: بی‌تردید آموزش و پرورش به خوبی می‌تواند از عهده این مسئولیت سنگین برآید.

شایان ذکر است، مراسم افتتاحیه بخش آموزش نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم عصر پنج‌شنبه در سالن نشست‌های این نمایشگاه برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 56916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha