اتحاد و همدل شدن امت اسلامی مهمترین خواسته پیامبر(ص) است

خبرگزاری شبستان:رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد اطاعت از خداوند را در گرو تبعیت از پیامبر(ص) بیان کرد و گفت: سعی و تلاش امت اسلامی برای اتحاد و همدل شدن با یکدیگر از مهمترین خواسته‌ها و آرزوهای پیامبراکرم(ص) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد دوشنبه شب در سلسله جلسات شرح تفسیر صحیفه سجادیه که مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد با تبریک میلاد با سعادت نبی اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع)، گفت: سعی و تلاش امت اسلامی برای اتحاد و همدل شدن با یکدیگر از مهمترین خواسته‌ها و آرزوهای پیامبراکرم(ص) است.

وی افزود: شبیه شدن به پیامبر(ص) باید مهمترین هم و غم مسلمانان باشد و ایشان را در همه امور الگو و سرمشق خود قرار دهند.

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد اطاعت از خداوند را در گرو تبعیت از پیامبر(ص) بیان کرد و اظهار داشت: تبعیت سبب می‌شود بین تابع و متبوع سنخیت ایجاد شود بر همین اساس اطاعت از فرامین پیامبر(ص) زمینه شبیه شدن به ایشان را فراهم می‌آورد، کسانی که شبیه به حضرت می‌شوند حبیب الله هستند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با اشاره به اینکه در بین همه مخلوقات خداوند پیامبراکرم(ص) را برگزید، ابراز کرد: خداوند رسول اکرم(ص) را بسیار دوست می‌دارد بر هیمن اساس انسان به هر میزان که به حضرت شبیه‌تر شود سهم فوق العاده از محبت الهی را می تواند دریافت کند.

وی حسن خلق را معیار شباهت به پیامبراکرم(ص) بیان کرد و گفت: پیامبر(ص) در قوم و مردمی ظهور کرد که خشم، تعصب، جهل و جهالت در میان آنان حاکم بود اما با حسن خلق دنیای آنان را متحول کرد و به بشر عزت بخشید.

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه حسن خلق تلفیقی از آراستگی، کرامت و مهربانی است، عنوان کرد: وجود پیامبر(ص) سرچشمه رحمت و مهربانی است و همه عالم هستی از محبت ایشان بهره برده و کسب فیض می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در خصوص کرامت بخشی حضرت به مسلمانان، گفت: پیامبراکرم(ص) منبع کرامت است و زمانی که انسان در محیط شخصیت ایشان قرار می‌گیرند احساس بزرگی کرده و صاحب شخصیت می‌شوند.

وی ادامه داد: شخصیت پیامبر(ص) کریمه وجودی انسان را پرورش داده و حس شخصیت داشتن را به انسان عطا می‌کند، حضرت همه مردم را بنده خداوند می‎دیدند و ملاک برتری را بر اساس غنی و فقیر بودن، سیاه و سفید بودن و سایر موارد نمی‌دانستند.

کد خبر 673940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha