به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، شب گذشته در جلسه درس اخلاق که در مسجد جامع ازگل برگزار شد، گفت: جاهلیت برخی اعراب در جامعه صدر اسلام به قدری شدید و سخت بود که هدایت نشدند.
وی افزود: کسانی که دل نورانی دارند و در پذیرش حق مشکل ندارند در هر شهر و روستایی که باشند ساکنان مدینةالنبی هستند اما کسانی که در پذیرش حق عناد و دشمنی میورزند با اشاره به کلام الهی در قرآن کریم ساکنان قریه و همانند همان اعراب جاهلی هستند.
آیت الله صدیقی با بیان اینکه خداوند مکه مکرمه را در قرآن کریم به عنوان بلد یاد میکند تا اشاره به تقدس آن مکان داشته باشد، ابراز کرد: خداوند در قرآن کریم به جایی که پیامبر(ص) از نقطه ظهور کردند از لفظ بلد یاد میکند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه بسیاری از انسانها تصور داشتن ایمان دارند در حالی که فاقد آن هستند، اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم میفرماید: ای مومنان ایمان بیاورید؛ بنابراین ایمان ظاهری، ایمان نیست، زمانی ایمان انسان خالص میشود که در قلب او نهادینه شود.
وی با تاکید براینکه امروز داعش قرآن میخواند اما تنها لقلقه زبان است، گفت: اگر قرآن در وجود انسان نفوذ کند هرگز دست به جنایت و عمل خلاف نمیزند.
آیت الله صدیقی در بخش دیگر با تاکید براینکه امروز مساله فرهنگ باید در اولیت فعالیتهای کشور قرار بگیرد، اظهار داشت: دانشگاه باید مرکز و کانون پرورش دانشجویان مومن باشد در غیر این صورت خروجی آن رانتخواری، واردات کالاهای خارجی، اختلاس و تعطیلی تولید داخلی میشود.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: تقویت ایمان، تقوا و فرهنگ را در کشور باید جدی گرفت، امروز برخی انتصابات جدید بسیار اندوهگین است کسانی که این افراد را انتخاب میکنند به آخرت خود فکر نمیکنند. حوزههای علمیه اگر انسانهای مومن و متعهد تربیت نکنند در قیامت مواخذه خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه دل فاسد هرگز نور ایمان را درک نمیکند، عنوان کرد: خروج از مسیر حق و عدالت و زاویه پیدا کردن با مسیر الهی در اصل حرکت در مسیر شیطان است. انسانی که دلش زنگار گرفته باشد از درک حق محروم خواهد شد.
آیت الله صدیقی در پایان خاطر نشان کرد: ایمان یک پدیده عرشی است، انسان باید دل را آماده کند و حالت عطش داشته باشد تا باران ایمان بر قلب او ببارد تا جان انسان از نور ایمان سیراب شود.
نظر شما