به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد محمدپور گفت: در حال حاضر ١٨٠٢ نفر از اهالی فرهنگ و هنر استان در حوزه هنر نمایش، موسیقی، سینما، هنرهای تجسمی، نویسندگی، روزنامهنگاری، قرآن و کانونهای مساجد از مزایای بیمه برخوردار هستند.
وی افزود: یکی از سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای تحقق حقوق شهروندی، پوشش بیمه اصحاب فرهنگ و هنر است و در همین راستا پوشش بیمه ای هنرمندان استان در دستور کار اداره کل قرار گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تاکید کرد: برای ثبت نام بیمه خبرنگاران و هنرمندان هیچ محدودیتی وجود ندارد و واجدین شرایط میتوانند برای ثبت نام اقدام کنند.
محمدپور ادامه داد: حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامهنگاران در همه جوامع و دولتها مطرح بوده است که به خصوص در حوزههای معیشتی و کاری میتوان به بیمههای تأمین اجتماعی و تکمیلی اشاره کرد.
وی افزود: صندوق اعتباری هنر، که با هدف حمایت از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه کشور و براساس تکلیف برنامه سوم توسعه،در جهت سیاست انتقال بخشی از تصدیهای دولت به بخش خصوصی، مطرح و تصویب شده است، در استان ٣٣٧١ نفر عضو دارد.
محمدپور تصریح کرد: صندوق اعتباری هنر با تعهد و همکاری متقابل کارکنان دانشمحور و مسؤولیتپذیر، با ارائه خدمات حمایتی و گسترش فعالیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری،در پی پاسخگویی سریع مبتنی بر فناوری اطلاعات و فضای مجازی به نیازهای کنشگران عرصهی فرهنگ و هنر است.
وی افزود: همچنین ٣٧٥ هنرمند بالای ٦٠ سال در استان از طرح تکریم و معمری بهرهمند شده اند.
محمدپور اضافه کرد: تکریم و تجلیل از هنرمندان صاحب اثر از دیدگاه اجتماعی در باورها و آموزههای دینیمان هم ریشه دارد و با این نگاه به هنرمندانی میرسیم که شاید دیگر توان و قدرت گذشته را نداشته باشنداما برای اعتلای فرهنگ و هنر این کشور با همه وجود تلاش کردهاند و طرح یاد شده بر همین اساس اجرا میشود.
وی افزود: در طول سال ٩٥ و ٩٦ همچنین ٧٥ نفر از هنرمندان و نویسندگان از وام صندوق اعتباری هنر بهرهمند شدهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تاکید بر معرفی و شناسایی هنرمندان و نویسندگان شهرستانی خاطرنشان کرد: ادارات شهرستانی می توانند در اسرع وقت نسبت به معرفی هنرمندان فاقد بیمه شهرستان خود تلاش کنند تا نسبت به برقراری بیمه تامین اجتماعی اقدام شود.
نظر شما