رسانه‌ها تأثیر مستقیم در توسعه گردشگری دارند

آبدار گفت: تاثیر رسانه‌ها در تبیین ظرفیت‌های گردشگری موضوعی است که نیازمند برنامه‌ریزی و استفاده از قابلیت‌های رسانه‌ها هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، مرتضی آبدار در دومین نشست نقش و تاثیر رسانه‌ها در گردشگری با رویکرد تبریز 2018 ضمن تقدیر از خانه مطبوعات استان در راستای برگزاری این نشست، اظهار داشت: با توجه به اینکه شهر تبریز به دلیل غنای تاریخی، طبیعی و فرهنگی به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال  2018 انتخاب شده است، لذا نیازمند معرفی و انتشار جامع این ظرفیت از سوی اصحاب رسانه در سطح ملی و فرا ملی است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به اینکه رسانه ها می توانند شکلی جدید به صنعت گردشگری بخشند، ادامه داد: رسانه ها با بهرهگیری بجا از کارکردهای خود می توانند از نقش واسط بودن گامی فراتر نهاده و در تمامی فرآیندهای توسعه استراتژی های گردشگری نقش داشته باشند. در این صورت، رسانه ها نه تنها به عنوان ابزار به کارمی روند، بلکه به لحاظ اهمیت جزو یکی از ارکان مهم توسعه استراتژی های گردشگری محسوب می شوند.

وی افزود: تولیدات رسانه‌ای موفق می‌توانند تأثیر قابل توجهی در معرفی جاذبه های کمتر شناخته شده در مناطق با پتانسیل های گردشگری داشته باشند و مقاصد مدنظر تأثیر مستقیم یک اثر رسانه ای را با افزایش ورود گردشگر حس خواهند کرد.

آبدار در پایان تاکید کرد: تاثیر رسانه‌ها در تبیین ظرفیت‌های گردشگری  موضوعی است که نیازمند برنامه‌ریزی و استفاده از قابلیت‌های رسانه‌ها است و با برنامه هایی از این دست در تلاشیم تا بتوانیم با استفاده از شیوه‌های نوین اطلاع‌رسانی، در جهت شناساندن ظرفیت‌های گردشگری در استان به ویژه تبریز 2018 گام اساسی برداریم.

همچنین مرتضی شفیعی، مدیر خانه مطبوعات آذربایجان‌شرقی در دومین نشست تخصصی «نقش و تاثیر رسانه ها در توسعه گردشگری با رویکرد تبریز 2018» اظهار داشت: پس از برگزاری موفق نخستین دوره آموزشی و استقبال اهالی رسانه؛ شاهد برگزاری دومین نشست تخصصی در تبریز هستیم.

وی خاطرنشان کرد: آداب، الگوهای رفتاری و اخلاق حرفه‌ای در توسعه صنعت گردشگری، نقش تبلیغات رسانه‌ها در صنعت گردشگری و تحلیل نقش آموزشی وسایل ارتباط جمعی در توسعه صنعت گردشگری از جمله محورهای دومین نشست تخصصی «نقش و تاثیر رسانه ها در توسعه گردشگری با رویکرد تبریز 2018» است.

شفیعی ادامه داد: بررسی نقش رسانه های بومی و مجلی در توسعه فرهنگی گردشگری، تاثیر انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در توسعه گردشگری و همچنین نقش گردشگری، در توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست از دیگر محورهای موضوعی دومین نشست می باشد.

مدیر خانه مطبوعات آذربایجان‌شرقی یادآور شد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌ها معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد، کانون فرهنگ، هنر و ادب تبریز، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در برگزاری این نشست همکاری داشته اند.

وی با بیان این‌که حضور در دومین نشست تخصصی «نقش و تاثیر رسانه ها در توسعه گردشگری با رویکرد تبریز 2018» برای عموم فعالان رسانه‌ای و علاقه‌مندان آزاد بوده است، گفت: به تمامی شرکت‌کنندگان در کارگاه آموزشی؛ گواهینامه‌ رسمی از دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌ها معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد اعطا خواهد شد.

کد خبر 734866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha