اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی ابرکوه افتتاح شد

اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی ابرکوه با حضور معاون آمار و فن آوری اطلاعات دادگستری استان یزد افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان ابرکوه با حضور معاون آمار و فن آوری اطلاعات دادگستری استان یزد، معاون رئیس کل دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

حجت اسدی در آیین افتتاح دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان ابرکوه، گفت: امروز همه دنیا به سمت برون سپاری امور حرکت کرده اند و این امر خدمات بهتر، فساد کمتر، هزینه کمتر و رضایتمندی بیشتر مردم را در پی داشته است.

معاون آمار و فن آوری اطلاعات دادگستری استان یزد، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را نمونه ای از برون سپاری بخشی از امور حاکمیتی به بخش خصوصی ذکر کرد و بیان داشت: با راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، مردم برای بسیاری از امور مرتبط با دستگاه قضایی نیازی به حضور در دادگستری ندارند و بسیاری از کارهای خود را می توانند در یک محیط مناسب با امکانات رفاهی خوب و به دور از شلوغی و تنش راه رو های دادگاه ها دنبال کنند.

وی به دو شیفت بودن دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در استان یزد اشاره کرد و تصریح کرد: یکی دیگر از محاسن این دفاتر برای مردم همین است که در راستای تکریم ارباب رجوع می توانند در ساعت کاری صبح به امور شغلی خود بپردازند و در عصر پس از استراحت و در زمان مناسب با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، امور خود را ثبت و پیگیری کنند.

این مقام قضایی از ثبت دادخواست، ارسال لوایح، واخواست و ... از راه دور از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خبرداد و گفت: در گذشته اگر کسی می خواست شکایتی از فردی را که در شهر دیگر سکونت دارد ثبت نماید حتما باید به همان شهر مراجعه و شکایت خود را ثبت می کرد ولی اکنون به مدد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در هر شهر امور قضایی مرتبط با سایر استان ها و دور ترین حوزه های قضایی نیز قابل ثبت، ارسال و پیگیری است.

وی تکریم ارباب رجوع را مهمترین اولویت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دانست و بیان داشت: باید بر اساس استاندارد های مشخص شده ارباب رجوع در دفتر خدمات الکترونیک قضایی در یک محیط مناسب و بدون شلوغی و رعایت نوبت و کمترین معطلی بتواند مسائل قضایی خود را در دفاتر خدمات پیگیری نماید و اگر بر اساس تعداد پرونده و سایر شاخصه های تعریف شده مشخص شد که کاربر دفتر کم است باید مسئول دفتر کارمند و باجه اضافه نماید و در مرحله بعد اگر نفرات بیشتر در دفاتر جواب نداد می توان بر اساس استاندارد های لازم اقدام به راه اندازی دفاتر بیشتر شد. 

وی یکی از مهمترین و اساسی ترین اتفاقات اخیر قوه قضاییه در چند سال اخیر را سامانه ثنا و ثبت نام ابلاغ الکترونیک دانست و بیان داشت: امروز هر فرد ایرانی باید یک کد کاربری ابلاغ الکترونیک داشته باشد چرا که دیر یا زود باید نسبت به اخذ آن اقدام کنند.

اسدی خاطرنشان کرد: در روش قدیمی و پر هزینه ابلاغ سنتی، در بهترین حالت تنها 10درصد از ابلاغ ها به دست مخاطبین خود می رسید ولی در روش الکترونیک بیش از 90درصد ابلاغ ها رؤیت شده و این امر علاوه بر صرفه جویی های عظیم مالی تأثیر به سزایی در عدم تجدید وقت های رسیدگی و کاهش اطاله دادرسی خواهد داشت.

 

کد خبر 743479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha