کنسرت های طولانی موجب دل زدگی کودکان می شود

یک مدرس موسیقی با بیان اینکه کنسرت های جدی و با ساعات طولانی اجرا مناسب کودکان نیست، گفت: باید برای کودکان کنسرت هایی خاص نثل نمایش های شاد و موزیکال تدارک دید.

خبرگزاری شبستان-سرویس فرهنگی؛ لیلا ضامنی: آموزش موسیقی در رشد شناخت و تفکر انتزاعی نقش دارد و می تواند باعث افزایش توانایی‏ های کلامی و حافظه در کودکان  شود موسیقی از طریق تأثیر بر توانایی شنیداری و بهبود کیفیت آن باعث افزایش قدرت کسب زبان و قابلیت‏ های شناختی در کودکان می‏ شود، موسیقی در کشور ما در هنرستان های موسیقی و آموزشگاه هایی  موسیقی خصوصی توسط مدرسان به کودکان آموزش داده می شود، شیوه آموزش موسیقی به کودکان در هنرستان های موسیقی و آموزشگاه های موسیقی را با «محسن محترمی» مدرس موسیقی به گفتگو نشسته ایم که در زیر می آید:

 

آیا بردن کودکان به کنسرت های موسیقی می تواند در شکوفایی استعداد آنها تاثیرگذار باشد؟

حتما شما هم این حس را تجربه کرده اید جمعیتی شاد بی صبرانه منتظر شروع کنسرت هستند، دور هم هستند و هیجان زده، مودب هستند و باهم با احترام رفتار می کنند «حس خوشایند یک تجربه جدید»، کودک از این حس لذت می برد. شروع کنسرت با صداهایی که طنین آن ها در تمام وجود رخنه می کند و  به راحتی احساسات را روان می کند (حس شادی، هیجان، غم و...) و بدون فکر آن را بیان می کند، حس جالبی است. این حس رضایت و خوشایندی که ایجاد می شود همراه می شود با حس کنجکاوی؛ کدام ساز صدای بهتری دارد؟ من کدام را دوست دارم؟ خواننده بهتر است یا نوازنده؟ و «این شروع پروسه خلاقیت است».

 

آیا منعی برای بردن کودکان به کنسرت وجود دارد، اگر مواردی هست ذکر کنید؟

البته که یک کنسرت خیلی جدی و رسمی و باساعات طولانی مناسب کودکان نخواهد بود و باعث دلزدگی آنها می شود. هر کودک آستانه تحملی دارد و ممکن است که حتی نیم ساعت نشستن بر روی یک صندلی با رعایت سکوت برایش کاری دشوار باشد. لذا باید کنسرت هایی مخصوص کودکان تدارک دید مانند نمایش های شاد و موزیکال و... .

 

کودکان در چه سنی مستعدتر برای یادگیری موسیقی هستند؟

سن خاصی برای آموزش موسیقی به کودکان تعریف نشده است، معمولا کودکان بسته به محیطی که برایشان فراهم می شود نسبت به موضوعی علاقمند می شوند و این حس علاقمندی می تواند نشانه زمان مناسب یادگیری باشد. گاهی اوقات هم این علاقمندی در محیط خانواده بروز می کند یا گاهی اوقات با قرار گرفتن در محیط آموزشی.

 

آشنایی کودکان با محیط های هنری چقدر می تواند در پرورش هنری آنها تاثیرگذار باشد؟

فردی که از کودکی با مقوله هنر آشناست، در محیطی رشد می کند که از هنر صحبت می شود، درباره آن نقد می شود، موسیقی شنیده می شود، برای انتخاب موسیقی که باید شنیده شود تبادل نظر می شود، دید  گسترده تری داشته و محیطی برای آزمون و خطا و تجربه درپیش رو دارد.

 

 

کد خبر 813658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha