به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمدحسین رحیمی زاده » در جلسه اجرای طرح های توانمندسازی جامعه روستائیان بیان داشت: هدف از اجرای این طرح پیشگیری از مهاجرت های بی رویه روستائیان و اسکان آنها در مناطق حاشیه ای شهرها است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد بیان کرد: دو اقدام اساسی شامل اقدامات در مبدا و اقدامات در مقصد باید مورد توجه قرار گیرد که اقدامات در مبدأ شامل توانمند سازی روستائیان و ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت مشارکتهای مردمی در روستا میباشد و اقدامات در مقصد شامل جلوگیری از تصرف اراضی و قطعه بندی یا تغییر کاربری در حاشیه شهرها است.
رحیمی زاده بر اجرای طرح توانمند سازی جامعه روستایی تأکید کرد و خاطر نشان ساخت: ابتدا یک منطقه به عنوان نقطه آبادانی تعیین تا فعالیتهای مراجع مختلف در آن منطقه متمرکز شود و به عنوان الگو به جامعه معرفی شود و در منطقه تعیین شده، یک چرخه آبادانی ایجاد تا از محصولات تولیدی ابتدا در منطقه استفاده شود و در این راستا آموزشهای تخصصی، کمک به تولید و فروش محصولات با استفاده از مشارکت مردم باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در ادامه اجرای برنامه فوق و اقداماتی که در مناطق حاشیه نشین استان در خصوص اسناد زمین های دولتی و اجرای طرح حدنگار (کاداستر) صورت گرفته است را تشریح کرد.
این مقام مسئول با اشاره به دستورالعمل ارسالی قوه قضائیه در خصوص توانمند سازی جامعه هدف، یادآور شد: استفاده از قابلیت های بومی و استفاده از سرمایه گذاری بیرونی از جمله برنامه های در دست اقدام می باشد که دستگاه قضایی به عنوان یک دستگاه حمایتی تلاش دارد به مراجع قانونی که تکالیفی بر عهده دارند کمک کرده و از آنها حمایت قضایی کند.
رحیمی زاده در پایان عنوان کرد: با توجه به معضلات امنیتی و اجتماعی ناشی از حاشیه نشینی، برنامههای مختلفی برای کاهش این آسیب در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد با همکاری سایر دستگاههای متولی امسال اجرا میشود که امیدواریم شاهد نتایج مطلوب آن در استان یزد باشیم.
نظر شما