به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، حجتالاسلام حسین زارع زاده ظهر امروز در نشست اصحاب وقف استان یزد اظهار داشت: به نظر میرسد که مردم گرایش بیشتری به سمت ایجاد وقفهای جدی پیداکرده و مسئله وقف را جدیتر گرفته است.
وی تصریح کرد: علاوه بر این مسئولان هم به وقف و اوقاف هم توجه بیشتری دارند و این مقوله را در برنامهها و جلسات خود جدیتر میگیرند که نشاندهنده افزایش حساسیتها به این حوزه است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد بیان کرد: توجه به وقف بهخودیخود میتواند بزرگترین کمک برای حاکمیت و دولت باشد و آثار و برکات بسیار زیادی به دنبال داشته باشد.
وی بابیان اینکه از شنبه 4 آبان تا دوشنبه 13 آبان به نام دهه وقف نامگذاری شده عنوان کرد: هر یک از روزهای این دهه بانامی در ارتباط با این سنت حسنه در نظر گرفتهشده است.
زارع زاده با اشاره به اینکه روز نخست این دهه بهعنوان وقف بهرهوری موقوفات و رونق تولید است تصریح کرد: سه پروژه بازآفرینی شهری بااعتبار دولتی 145 میلیارد ریال به مساحت 17 هزار و 292 مترمربع شامل احیا و بازسازی حسینیه شاهطهماسب و بازارچه صنایعدستی شاهزاده فاضل با مشارکت شهرداری و یک پروژه صنایعدستی در مهریز در این روز مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد عنوان کرد: مساحت عرصه موقوفات در دست اقدام استان یزد 46 هزار و 500 مترمربع با زیربنای 72 هزار مترمربع است.
وی تعداد این پروژهها را 13 مورد دانست و تصریح کرد: برای این طرحها درمجموع 190 میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته است.
زارع زاده بابیان اینکه موقوفات بهویژه در حوزههای ابنیه تاریخی زمینه سرمایهگذاری بسیار خوبی هستند عنوان کرد: سرمایهگذاری در ابنیه تاریخی ازجمله حمامها، کاروانسراها و قلعههای تاریخی علاوه بر سوددهی بالا، زمینه ایجاد اشتغال و حفظ میراث فرهنگی را هم به دنبال دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر سرمایهگذاری در حوزه میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی، حوزههای کشاورزی و دامهای پر تولید هم در استان یزد از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد بابیان اینکه سنددار کردن موقوفات یکی از اقداماتی است که در اوقاف پیگیری میشود و استان یزد جزو پنج استان برتر کشور در این حوزه است گفت: امسال 856 جلد سند مالکیت برای موقوفات استان اخذشده است.
نظر شما