به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین دکتر «علی عباسی» امروز(پنجشنبه 28 آبان) در اختتامیه نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی که در مجتمع امین برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: جامعه المصطفی بحمدلله نهادی علمی و ریشه دار در حوزه های علمیه است.
رییس جامعه المصطفی العالمیه با بیان این که المصطفی نهادی جوان و بهرهمند از روش های جدید آموزشی است، ابراز داشت: آموزش در المصطفی، ضمن پایبندی به سنتهای اصیل حوزه علمیه مانند توجه به متون، نقش استاد در آموزش و مباحثه از روش های جدید آموزشی مانند پژوهشمحوری، تحقیق و رسالهنویسی استفاده میکند.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به اجرای طرح تحول آموزشی در جامعه المصطفی خاطرنشان ساخت: در این طرح به منظور حفظ سنتهای حوزوی تلاش شده است علاوه بر نظام آموزشی رشتهای، نظام سطوح سنتی حوزه علمیه نیز تقویت شود که براساس این طرح، نظام سطوح از سطح یک تا پنج به آموزش المصطفی افزوده شده است.
رییس جامعه المصطفی العالمیه در بخش دیگری از سخنان خود ا ز تألیف بیش از 3800 کتاب به همت جامعةالمصطفی و مراکز مرتبط با آن را در داخل و خارج کشورخبرداد و گفت: تاکنون، 1350 کتاب در المصطفی به 25 زبان ترجمه شده است که البته توانایی ترجمه تا چهل زبان نیز وجود دارد و ما باید در این زمینه اقدامات بیشتری انجام بدهیم.
وی همچنین شناسایی و رتبهبندی بیش از ششهزار پژوهشگر، گردآوری 46000 اثر پژوهشی، فعالیت بیست مرکز پژوهشی پیوسته و تابعه، وجود 85 انجمن علمی- تخصصی، انتشار نشریات متعدد، برگزاری نشستها و همایشها، ارائه فرصتهای مطالعاتی، تدوین متون آموزشی، برگزاری کرسیهای نظریهپردازی، نگارش رسالهها و پایاننامه را بخشی از فعالیت های گسترده پژوهشی المصطفی در سال های اخیر برشمرد.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی در پایان برگزاری نمایشگاه سالانه در هفته پژوهش را فرصتی برای عرضه دستاوردها و یافتههای علمی و تقدیر از زحمات پژوهشگران دانست و ابراز داشت: تعریف نظام ارزیابی در این نمایشگاه میتواند علاوه بر شناسایی و تکریم برگزیدگان پژوهشی المصطفی، موجب شناسایی قوتها و جبران ضعفها در سال های آینده بشود.
نظر شما