به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «علیار راستگو» در جلسه شورای اطلاع رسانی و کارگروه مدیریت جو روانی ستاد مقابله با کرونای استان با بیان اینکه آذربایجان شرقی در مقابله با بیماری کرونا از لحاظ امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مشکلی ندارد، اظهار داشت: این استان، امکانات لازم را از لحاظ ظرفیت بستری، کادر درمانی و پزشکی دارد و در صورت ضرورت، توان تجهیز بیمارستان های بیشتری برای کنترل بحران احتمالی داریم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ایجاد نقاهتگاه هایی برای بیماران کرونایی در استان گفت: چهار نقاهتگاه در تبریز به همراه نقاهتگاه هایی در مراغه، مرند و سراب با مسئولیت ارتش ایجاد شده است و نقاهتگاه های شهرستان های هشترود، شبستر، اهر، ملکان و بناب نیز توسط سپاه در دست اقدام است.
راستگو ادامه داد: برای دوران پساکرونا کار سختی پیش رو داریم که بلافاصله بعد از پایان بیماری باید شرایط ویژه ای برای ارتقای بهداشت روانی جامعه فراهم شود که در این مرحله نهادهای حمایتی باید وارد کار شوند.
وی افزود: در حال حاضر، برخی کسب و کار ها به راه افتاده اند و اکثریت مردم فاصله ها را رعایت می کنند، هر چند باید بدانیم تا زمانی که واکسن این بیماری کشف نشده مراقبت های فردی باید ادامه یابد.
وی با بیان اینکه هم کادر بهداشتی و هم دستگاه های پشتیبان، تمامی امکانات خود را به صحنه آورده اند، گفت: در روزهای ابتدایی با مشکلاتی همچون کمبود مواد ضدعفونی در بازار مواجه بودیم اما حالا مواد ضدعفونی در بازار استان به حد اشباع رسیده و در بحث ماسک نیز علاوه بر تولیدات کارخانه ای، مردم دست به دست هم برای تولید این محصول تلاش می کنند.
راستگو در ادامه با اشاره به نقش ویژه رسانه های استان در اقناع افکار عمومی گفت: نتیجه این اقناع افکار عمومی را به خوبی در روز 13 فروردین شاهد بودیم که پس از این نیز به ظرفیت رسانه ها و مطبوعات، نیاز ویژه ای داریم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر لزوم همکاری ویژه مدیران دستگاه های اجرایی با رسانه های رسمی استان و از سوی دیگر فعال تر شدن روابط عمومی ادارات برای انتشار مناسب عملکرد دستگاه های اجرایی تاکید کرد.
نظر شما