خبرگزاری شبستان پیام دین را به جامعه برساند

استادیان گفت: امروز همه کانون های دینی نیازمند بازآفرینی در ساحت های مختلف هنری، معرفتی و مدیرتی هستند و باید آن فقر تئوریک در حوزه اخلاق و فقه رسانه تحت نظر و بررسی دقیق عالمانه قرار بگیرد.

«علیرضا استادیان» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با بیان این که اهمیت موضوع رسانه دینی ذیل مفهوم تبلیغ قرار می گیرد، گفت: طبق آیات صریحه قرآن و روایات معصومین، عالمان دین وظیفه دارند رسالت های الهی را در جامعه و در بین مردم تبلیغ کنند.

 

مدرس دانشگاه و پژوهشگر رسانه دینی افزود: مفهوم ابلاغ و تبلیغ در طول های مختلف، اشکال مختلفی به خود دیده است؛ گاهی منبر و خطابه در صدر قرار داشته تا جایی که در آثار اندیشمندان گذشته حوزی در کتب مختلف از صناعت خطابه سخن گفته و تفاوت آن را با جدل و مباحث مشابه مطرح کرده اند، اما امروز امر سیال رسانه و فضای مجازی به جایگاه بزرگی در بحث تبلیغ رسیده است.

 

وی با بیان این که در موضوع رسالت رسانه دینی چند موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ابراز داشت: نخست آن که یک رسانه دینی باید دین اسلام را به عنوان دین برتر و خاتم معرفی کرده و ایده و آرمان آن را بسان مبلغان و علمای دغدغه مند دین به سطح جهان برسانند، همچنانکه امام رضا(ع) فرمودند: «اگر مردم محاسن و زیبایی های کلام ما را بدانند حتما از ما تبعیت خواهند کرد».

 

استادیان افزود: شاید امروز در جهان هیچ قالب تبلیغی بهتر و مناسبت تر از رسانه نباشد، از این رو رسانه دینی نه تنها در بیان اصول فقهی و اخلاقی دین بلکه حتی باید در صدد رسیدن به اهداف متعالی دین باشد که یکی از کارکردهای اصلی آن پاسخ گویی به شبهات و رسیدگی به معضلات فکری جامعه است.

 

وی با بیان اینکه باید مبانی اندیشه غربی از جمله سکولاریسم و لیبرالیسم در رسانه دینی مورد نقد و ارزیابی قرار بگیرد، اظهار کرد: ما در کنار این نقد می توانیم اندیشه ناب محمدی و فکر متعالی اسلامی را ترویج کرده و به اذهان مردم برسانیم.

 

این کارشناس امور رسانه تأکید کرد: امروزه رسانه دینی با توجه به فعالیت هایی که معاندین و ضد انقلاب در فضای مجازی به حد اعلی خود رسانده، واجب تر و لازم تر از گذشته به نظر می رسد، همچناکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر من رهبر نبودم مسؤولیت رسیدگی به فضای مجازی را برعهده می گرفتم.

 

وی بیان داشت: امروزه مطالب مختلف رسانه ای در قالب های متنی، صوتی، تصویری و هنرهای مختلف به ذهن و جان مردم القا می‌شود، از این رو متولیان امور دینی و فرهنگی کشور از جمله حوزه های علمیه و به ویژه کانون های مساجد و خبرگزاری شبستان با توجه به ظرفیت خوبی که دارند می‌توانند از این طریق، پیام دین را به مردم برسانند.

 

استادیان با تأکید بر این که خبرگزاری شبستان در کنار کانون های مسجد ظرفیت خوبی برای تبلیغ امر دین دارند، گفت: امروز البته معتقد هستیم که همه کانون های دینی نیازمند بازآفرینی در ساحت های مختلف هنری، معرفتی و مدیرتی هستند و باید آن فقر تئوریک در حوزه اخلاق و فقه رسانه تحت نظر و بررسی دقیق عالمانه قرار بگیرد.

کد خبر 950304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha