نیازمند روزانه ۲۰ تن اکسیژن برای بیماران مبتلا به کرونا در استان ذی‌قار هستیم

الوائلی با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا روزانه نیازمند ۲۰ تن اکسیژن در ذی‌قار هستیم گفت: با توجه به اینکه ظرفیت ذخیره ۶۰ تن اکسیژن در این استان وجود دارد از مسئولان منطقه آزاد اروند و استان خوزستان انتظار داریم برای حل این کمبود با ما همکاری کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «ناظم حمید الوائلی» ظهر امروز (چهارشنبه ۱ مرداد) در نشست اجلاس مشترک استانداران ذی‌قار عراق و خوزستان و همچنین مدیران سازمان منطقه آزاد اروند که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، با بیان اینکه نیازمند حمایت‌های ایران برای مبارزه با بیماری کرونا هستیم اظهار کرد: در این ایام سخت ما همیشه پیگیر تلاش‌های جمهوری اسلامی برای مقابله با این بیماری منحوس بودیم.

 

استاندار ذی‌قار عراق حکمت و درایت کادر پزشکی جمهوری اسلامی ایران را منجر به کاهش آمار تلفات ناشی از کرونا ویروس دانست و افزود: خوشبختانه آمار تلفات این بیماری در ایران روند نزولی به خود گرفته و در بسیاری از شهرهای این کشور وضعیت پایدار شده که جای تقدیر دارد.

 

وی از کمبود تجهیزات پزشکی و درمانی به‌ویژه اکسیژن در استان ذی‌قار عراق در پی شیوع کرونا خبر داد و اضافه کرد: نیاز روزانه استان ذی‌قار در ایام شیوع بیماری اپیدمی کرونا ۲۰ تن اکسیژن است اما با توجه به اینکه ظرفیت ذخیره ۶۰ تن اکسیژن در این استان وجود دارد از مسئولان منطقه آزاد اروند و استان خوزستان انتظار داریم برای حل این کمبود همکاری‌های لازم را با ما داشته باشند.

 

الوائلی برگزاری این نشست را به عنوان نخستین دیدار، زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر و گسترده‌تر میان استان‌های ذی‌قار و خوزستان و منطقه آزاد اروند دانست و ابراز کرد: خوزستان در مقایسه با استان ما در شرایط بسیار بهتری به لحاظ شیوع کرونا است، از این رو نیازمند همکاری و تبادل تجربیات در این زمینه هستیم.

 

وی بیان کرد: از آنجائی‌که برای نصب دستگاه تنفس مصنوعی ثابت در بیمارستان‌های ذی‌قار زیرساختی وجود ندارد و فراهم‌سازی این شرایط با توجه به شرایط حاد عراق و اینکه تصمیم‌گیری‌ها باید از سوی دولت مرکزی انجام شود، این پروسه زمان بر است ضمن اینکه امکان نصب دستگاه تنفس مصنوعی بیمارستان‌ها در شرایط بد اقتصادی را نداریم.

 

استاندار ذی‌قار عراق تصریح کرد: از آنجائی‌که مشابه این دستگاه در شهرهای آبادان و خرمشهر و منطقه وجود دارد لذا ترجیح‌مان تامین این دستگاه‌ها از همین منطقه و استان خوزستان است، در زمینه بهبود محیط زیست استان ذی‌قار عراق نیاز به همکاری وجود دارد و تصمیم داریم با منطقه آزاد اروند همکاری دوجانبه‌ای را داشته باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه سالانه ۸۰۰ هزار نفر از اهالی استان ذی‌قار عراق پیش از ایام کرونا به ایران سفر می‌کردند اذعان داشت: امیدوارم پس از پایان بحران بیماری کرونا شاهد افزایش سفرهای زیارتی بین گردشگران دو کشور باشیم.

 

الوائلی سقوط نظام بعثی صدام را عامل گرایشات مذهبی سیاسی میان دو کشور دانست و عنوان کرد: اکنون نگاه‌های مردم دو کشور به سوی اهل‌بیت (ع) افزایش یافت و این باعث شده تا هم در زمینه وجه اشتراک مذهبی و سیاسی دو ملت، شاهد توسعه اقتصادی و تجاری و همکاری‌های گسترده در روابط عمیق بین ایران و عراق باشیم.

 

وی به نقش ایران در مبارزه با تکفیری‌های داعش و حمایت از کشور عراق اشاره کرد و ادامه داد: حکومت ایران اسلامی به‌صورت مقتدرانه کشور عراق را در طول چهار سال مبارزه با تکفیری‌های داعش یاری و حمایت و دست برادری را به سوی ما دراز کرد.

 

استاندار ذی‌قار عراق هدف از این سفر را تقویت روابط سیاسی و اقتصادی بین ایران و عراق عنوان کرد و گفت: کشور عراق برای مبارزه با تمام دشمنان خارجی با اتحاد و همبستگی در کنار جمهوری اسلامی ایران ثابت‌قدم است.

 

الوائلی یاد آور شد: امیدواریم هر چه زودتر این ویروس منحوس ریشه‌کن شود و ایرانی‌ها با پای پیاده به زیارت حضرت امام حسین (ع) و حضرت ابولفضل العباس (ع) مشرف شوند و اتحاد و همبستگی این دو کشور دوست و برادر را در روزهای سخت پیش از پیش شاهد باشیم.

 

کد خبر 952180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha