به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «امین عارفنیا» امروز در ارتباط تصویری که با حاضران در جلسه بررسی پیشنهاد تدوین سند توسعه فضاهای فرهنگی تبریز برقرار کرده بود، اظهار داشت: اسناد راهبردی نقش یک نورافکن را ایفا میکنند و کمک میکنند از افقی بلندتر اجزا و فرآیندهای یک موضوع بازبینی شوند.
مدیر عامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر از اهتمام شورای اسلامیشهر و شهرداری تبریز به موضوع توسعه فضاهای فرهنگی به دستاوردهای تدوین سند اشاره کرد و گفت: الگوهای توسعه فرهنگی شهر و چشمانداز آن در افق زمانی طرح، استراتژی سازمان و مدیریت هدایت و راهبری، پهنهبندی فرهنگی شهر، طرحهای موضوعی به تفکیک بخشها و طرحهای موضعی به تفکیک پهنهها، سازمان فضایی فرهنگی شهر و برنامههای ساختاری و عملیاتی به تفکیک سازمانهای متولی از جمله دستاوردهای تهیه سند خواهد بود.
وی افزود: برای تحقق خروجی این سند باید وظایف نقش آفرینان اعم از مردم، بخش خصوصی، سازمانهای دولتی، نهادهای عمومی و بخش خصوصی به تفکیک احصا و پیگیری شود.
بنابر این گزارش، در ادامه این جلسه سعید ایزدی عضو شورای راهبردی فضاهای فرهنگی به سوالات و دغدغههای اعضای شورای اسلامیشهر تبریز و کارشناسان و صاحبنظران حاضر در جلسه پاسخ داد.
همچنین در ابتدای این جلسه «محمد محمدپور» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت تدوین این سند ابراز امیدواری کرد با تصویب پیشنهاد ارائه شده توسط شورایشهر و با همکاری شهرداری تبریز و سایر دستگاهها و نهادهای متولی امور فرهنگی تبریز پس از تهران دومین شهری باشد که از سندی کاربردی و راهبردی در زمینه توسعه فضاهای فرهنگی برخوردار میشود.
نظر شما