مسجد، مركزی برای حركت، آگاهی، و افشای اسرار زمامداران فاسد و خودفروخته‌ی رژیم طاغوت شد

حجت الاسلام آرمند،گفت:جوانان مساجد را پر كردند و علمای اعلام، مساجد را به عنوان مركزی برای تعلیم، تربیت، روشنگری افكار و اذهان، مورد استفاده قرار داده و مركزی برای حركت، آگاهی، نهضت و افشای اسرار زمامداران فاسد و خودفروخته‌ی رژیم طاغوت شوند.

حجت الاسلام حامد آرمند، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه، با اشاره به اهمیت و نقش مساجد در  تمام دوران ها  ،گفت: مساجد، در تمام نقاط عالم و در طول تاریخ، منشأ آثار بزرگ و نهضت ها و حركت های اسلامی بزرگی بوده اند همچنین بعضی از قیام ها در دنیا  از مساجد شروع شد، كه به پیروزی هم رسید و سبب استقلال آن کشور ها شد.

 

روحانی مسجد حضرت ابوالفضل العباس(ع) سرپل ذهاب،افزود:انقلاب در این كشورها هم، آن روزی رو به شكست رفت و دوباره ملّت ها استقلال خودشان را از دست دادند كه رابطه‌ی خود را با مساجد و با دین و ایمانِ مساجد قطع كردند.

 

وی خاطر نشان کرد: در صدر اسلام، مسجد مركز همه‌ تصمیم‌گیری هاو كارهای بزرگ بود و  می شود به‌طور كلّی مسجد را به عنوان یك پایگاه دین، عبودیّت و معرفت که می‌تواند برای جوامع اسلامی منشأ و سرآغاز حركات بزرگ و بركات ماندگار باشد،معرفی کرد.

 

حجت الاسلام آرمند، تصریح کرد: در دوره‌ی مشروطیت هم همین‌طور بوده است؛ در دوره‌ی ملی شدن صنعت نفت هم تا حدودی همین‌طور بود؛ در زمان انقلاب هم كه این مسأله، به حدّاعلی رسید،حالا شما توجه کنید زمانی که مشارکت ۸۵درصدی ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸  رخ داد به عبارت دیگر می توان گفت که ‏یک بار دیگر همه پرسی از مردم صورت گرفت و مردم  به جمهوری اسلامی آری گفتند و وقتی که فتنه گران داخلی و خارجی این ‏مهم را متوجه شدند سعی کردند این رفراندوم را خدشه دار کنند.

 

روحانی مسجد حضرت ابوالفضل العباس(ع) سرپل ذهاب ، بابیان اینکه مردم ایران به ارزش های خودشان پایبند هستند و در این میان مراسم های مذهبی و ایام خاص دینی از جمله این موارد محسوب ‏می شود،اظهار کرد:  درسال ۸۸مورد اهانت قرار گرفت.‏باید گفت که مردم کشورمان در تعاریف دینی خودشان از آرمان هایی تبعیت می کنند که در سایر کشورها رعایت نمی شود و این مهم ‏نشان دهنده عمق اعتقادات دینی است و در این زمینه دشمنان نظام اسلامی شناخت دقیقی از مهم ندارند.‏

 

وی گفت: همه ملت ایران به امام حسین (ع) ارادت دارند و نسبت به ایشان اعتقاد خاصی دارند. حتما یکی از عواملی که باعث شد مردم نهم دی ‏ماه سال ۸۸ را بیافرینند بی حرمتی به عاشورای حسینی بود زیرا بنیاد انقلاب اسلامی برگفته از ارزش های عاشورا است و فرهنگ ‏سیاسی تشیع از محرم منشا می گیرد لذا همه مردم از همه اقشار در نهم دی ماه حضور داشتند و بحث جناح یا حزب خاصی نبود.‏

 

حجت الاسلام آرمند ،در پایان افزود: نمی توان سیاست و دیانت را  از یکدیگر جدا کرد. ارزش های عاشورایی درس سیاسی به مردم داده است و ملاک تشخیص حق از ‏باطل است و بر اساس این ارزشها است. از این رو نقش مساجد و روحانیت هم مشخص می شود که ‏در این راه نقش بی بدیلی ایفا کرده اند.‏ مساجد پایگاه های روشنایی بخش و محل اجتماع و وحدت نیروهای حزب اللهی و انقلابی توانست با بصیرت افزایی و روشنگریی کمک کند به مقابله با این فتنه بزرگ بپردازد..

کد خبر 1247963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha